Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Evet telefon da güncelleme gelmiş 5.0 görünüyor 5.0.1 gelecek deniyordu...
Telefondan direkt güncelleme yapayım mı sizce ?
Artısı tasarımı ve pili olmuş. Ancak kullanışsız bir arayüz. Eksi yönleri, Sessize alma kısayolu kaybolmuş ayrıca otomatik ekran parlaklığı kısayoluda kayboldu. Arkaplan uygulaması toplu kapatmada yol tek tek kapatacaksın. Eksi yönleri sıkıntı değil dersen kurmanı tavsiye ederim hoş bir arayüze sahip. Bende de herhangi bir stabilite problemi yok herşey gayet düzgün hatta bildirim sesinin kısık çıkması sorununu da çözmüşler

• Beğen
Tepkiler: theyunus

yakupb03

yakupb03

Üye
Evet telefon da güncelleme gelmiş 5.0 görünüyor 5.0.1 gelecek deniyordu...
Telefondan direkt güncelleme yapayım mı sizce ?
Sadece bilgisayar üzerinden yapılıyor? Telefon üzerinden otadan gelmiş mi? Wifi ile indirebilirsin doğru mu anladık?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
5.02 geldi
Tümünü Kapat özelliği var
Otomatik ışık kaybolmuş
Bence Status barı 2 kez çekince açılan yer çok vasat
Onun dışında Status bardan gelen bildirimler hoş
Gelen aramada aynı şekilde yukarıda küçük bir şekilde görülüyor
Eğer telefonu kilitleyip hızlıca geri açarsanız duvar kağıda yarım saniyeliğine beyaz görünüyor sinir bozucu bir durum
Pille ilgili ufak bir iyileşme olmuş gibi ama tamda emin olamadım
Müzik Çalarken whatsapp ı arka plana alıp ön plana getirmem durumunda yine 0.5-1 sn lik bir müzik kesintisi oluyor çok sık rastlamadım 3 kere filan
Telefon zil sesini attığımızda çıkan o sinir bozucu dıın sesi kaldırılmış çokta güzel olmuş
Kilit ekranında ki bildirimler harika

5.1 le kalan bazı sorunlarıda düzeltirlerse başarılı olacak.

hevale_egit

Üye
Bende yükledim bence çok ufak pürüzler dışında bir sıkıntı yok gibi batarya tüketimi ve ram kullanımı bir önceki versiyona nazaran çok daha iyi diyebilirim

alfo9403

alfo9403

Üye
5.02 geldi
Tümünü Kapat özelliği var
Otomatik ışık kaybolmuş
Bence Status barı 2 kez çekince açılan yer çok vasat
Onun dışında Status bardan gelen bildirimler hoş
Gelen aramada aynı şekilde yukarıda küçük bir şekilde görülüyor
Eğer telefonu kilitleyip hızlıca geri açarsanız duvar kağıda yarım saniyeliğine beyaz görünüyor sinir bozucu bir durum
Pille ilgili ufak bir iyileşme olmuş gibi ama tamda emin olamadım
Müzik Çalarken whatsapp ı arka plana alıp ön plana getirmem durumunda yine 0.5-1 sn lik bir müzik kesintisi oluyor çok sık rastlamadım 3 kere filan
Telefon zil sesini attığımızda çıkan o sinir bozucu dıın sesi kaldırılmış çokta güzel olmuş
Kilit ekranında ki bildirimler harika

5.1 le kalan bazı sorunlarıda düzeltirlerse başarılı olacak.
Tümünü kapat özelligi var demissiniz bu ekranda tümünü tek seferde nasıl kapatacağız bulamadım.

theyunus

theyunus

Üye
Sadece bilgisayar üzerinden yapılıyor? Telefon üzerinden otadan gelmiş mi? Wifi ile indirebilirsin doğru mu anladık?
Evet telefondan baktım 5.0 gözüküyor.
Wifi ile güncelleme yapınız yazıyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası 5.0.2 sürümünün eksisinden çok artısı var. Hoparlör sesi yükseltilmiş bildirimler gayet iyi artık, sanırım müzik çalarken de aynı şekilde ufak bir yükselme var. Yeni arayüz hoş olmuş, pil süresi artmış sanki zor bitiyor şarjı. Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş ve artık eskisi gibi telefonda selfie çekio gibi komik duruma düşmüyosunuz açarken, simge ile kamera ekranda açılmadan anlıyosunuz yüzünüzü tanıdığını çok harika olmuş. Animasyonlar hızlandırılmış daha hızlı bir telefon oldu. bildirimler menüsünde de sağ üst köşede ufak hesap resminiz yer alıyor kullanıcı/misafir modlarını oraya tıklayıp yönetbiliyorsunuz. Pilin ne kadar sürede şarj olacağını yazması da gene harika bir özellik bence. Kısacası hala daha geçmeyen varsa mutlaka geçmeli bu sürüme benim tek gözüme çarpan eksi yanı görev yöneticisinde uygulamaları aynı anda kapatamamak oldu o da umarım 5.1 sürümü ile gelir. Başka da olumsuz bir özelliği yok sanki.

• Beğen
Tepkiler: burak_102 ve key43
alfo9403

alfo9403

Üye
Açıkcası 5.0.2 sürümünün eksisinden çok artısı var. Hoparlör sesi yükseltilmiş bildirimler gayet iyi artık, sanırım müzik çalarken de aynı şekilde ufak bir yükselme var. Yeni arayüz hoş olmuş, pil süresi artmış sanki zor bitiyor şarjı. Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş ve artık eskisi gibi telefonda selfie çekio gibi komik duruma düşmüyosunuz açarken, simge ile kamera ekranda açılmadan anlıyosunuz yüzünüzü tanıdığını çok harika olmuş. Animasyonlar hızlandırılmış daha hızlı bir telefon oldu. bildirimler menüsünde de sağ üst köşede ufak hesap resminiz yer alıyor kullanıcı/misafir modlarını oraya tıklayıp yönetbiliyorsunuz. Pilin ne kadar sürede şarj olacağını yazması da gene harika bir özellik bence. Kısacası hala daha geçmeyen varsa mutlaka geçmeli bu sürüme benim tek gözüme çarpan eksi yanı görev yöneticisinde uygulamaları aynı anda kapatamamak oldu o da umarım 5.1 sürümü ile gelir. Başka da olumsuz bir özelliği yok sanki.
Görev yöneticisi tek tuşla hepsini kapatma ara güncelleme ile tüm lollipop alan xperialara gelicekmiş.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler şu an yüzde 6 ve 4 saat var yazıyor cidden 4 saat bekler miyim yoksa birden hızlanıyor mu? Pc compation?

alfo9403

alfo9403

Üye
Bunu bilmek için bi yerden almaya gerek yok.
Bilginin kaynağını buldum linkten bakabilirsiniz. Bundan sonra bilgileri kaynaksız paylaşmasam daha iyi olacak sanırım

alfo9403

alfo9403

Üye
yakupb03

yakupb03

Üye
Birden hızlanır bende de yüzde 50de takılmıştı 10dk bekledim
Çok geç ilerliyo. Birden doluyo mu yani? İnternet çok hızlı ama yavaş yürüyor? Ortalama kaç saat içinde güncellednz siz?

alfo9403

alfo9403

Üye

Üst Alt