Opera mobile youtube sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Opera mobile youtube sorunu
Önceden opera mobile ile youtube'a masaüstü görünümünden girdiğimde videoları izleyebiliyordum. Şimdi ise videoyu oynata bastığımda indirme kutucuğu geliyor. Youtube'un html5 sayfasından ayar yapıyorum yine aynı. Değişik opera sürümlerini de kurdum; durum aynı. Indirme yerine izleme için bir ayarı mı vardı, eklentisi mi? Ne yapmak gerekiyor?

kralberk13

kralberk13

Üye
opera mobile'den youtubeye girdiğimde izliye biliyorum ayrıca indire biliyosunda

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan mobile olarak ayarladığımda izleyebiliyorum. Sorun videonun masaüstü ayarında açılmaması. Masaüstündeyse izleyebiliyorsanız sürüm hangisi?

ringofdie

ringofdie

Üye
Ayarlardan mobile olarak ayarladığımda izleyebiliyorum. Sorun videonun masaüstü ayarında açılmaması. Masaüstündeyse izleyebiliyorsanız sürüm hangisi?

flash player ile alakalı bu, tarayıcıdan başka sitelerdende açmaya çalış videolar oynamayacaktır yani youtube masaüstü görünümde oynatamazsın

düzeltme: pek video izleyen biri değilim ezbere bilgi vermişim youtube masaüstü görünümde opera mobile ile izleyebildim :)

Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
turbo modu açık değil değil mi ?

kcr

Üye
    Konu Sahibi
flash player ile alakalı bu, tarayıcıdan başka sitelerdende açmaya çalış videolar oynamayacaktır yani youtube masaüstü görünümde oynatamazsın

düzeltme: pek video izleyen biri değilim ezbere bilgi vermişim youtube masaüstü görünümde opera mobile ile izleyebildim :)

Masaüstünü oynatabilmesi önemli. Youtube bazı videoları sadece masaüstü modunda oynattırıyor. Önceden izleyebiliyordum. Hatta sadece youtube değil, html5 desteği olan diğer sitelerde de hemen oynatmaya geçiyordu.

turbo modu açık değil değil mi ?

Yok açık değil. Opera:config ayarlarına varıncaya kadar didik didik ettim; 5-6 sürüm kurup kaldırdım; her kaldırmada sistem klasörlerini de sildim ama hâlâ indirme kutusu geliyor. Eklentisi ya da ince ayarı var mıydı bunun? Ya da sizdeki sürümü tam olarak hangisi?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
sitedeki olan sürümü yüklü

kcr

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırıp sitesinden son sürümünü tekrar yükledim; yine aynı...
Sonunda hallettim. Sorun Opera Mobile'e masaüstü olarak girmekten kaynaklanıyormuş. En son kurduğumu da kaldırıp 12.0.0.2258 sürümünü kurdum. Youtube'un html5 sayfasına giderek html5 player'ı kullan seçeneğini işaretledim. Ardından Opera ayarlardaki Gelişmiş/User Agent seçeneğini mobile olarak işaretledim. Youtube'a girdiğimde mobil siteye yönlendirdi. Sol üst köşeye tıklayıp en alttaki "Masaüstü Bilgisayar" yazan kısma tıkladım. Masaüstü siteye yönlendirdi ve videolara tıkladığım zaman açılmaya başladı. Aynen pc'de olduğu gibi çözünürlük de ayarlanabiliyor. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt