Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
assassindadas

assassindadas

Üye
Orjinal ise stock rom attigin zaman imei gelmemismiydi
gelmedi işte arıza pach falanda yaptım bana mısın demedi iki gün gece gündüz dolaşmadığım forum kalmadı mecbur servise verdim hangi romu attıysam olmadı stock rom atıyorum 50 tane modem kernel yapıyorum yok
bakalım 1-2 saat içinde alırım teli stock rom atacam dedi adam ama bu romu atarsam yine gider mi onu merak ediyorum işte ...
Orjinal ise stock rom attigin zaman imei gelmemismiydi
gelmedi işte arıza pach falanda yaptım bana mısın demedi
şu an note 4 güncellenmiş hali yüklü telefonu almadım daha adam stock rom atacam dedi imei roma takılıyo falan bişiler dedi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
gelmedi işte arıza pach falanda yaptım bana mısın demedi iki gün gece gündüz dolaşmadığım forum kalmadı mecbur servise verdim hangi romu attıysam olmadı stock rom atıyorum 50 tane modem kernel yapıyorum yok
bakalım 1-2 saat içinde alırım teli stock rom atacam dedi adam ama bu romu atarsam yine gider mi onu merak ediyorum işte ...

gelmedi işte arıza pach falanda yaptım bana mısın demedi
şu an note 4 güncellenmiş hali yüklü telefonu almadım daha adam stock rom atacam dedi imei roma takılıyo falan bişiler dedi
Efs yedeği alınca sorun olursa geri imei getirebiliyorsun galiba ama pek bilmiyorum o konuyu

assassindadas

assassindadas

Üye
Efs yedeği alınca sorun olursa geri imei getirebiliyorsun galiba ama pek bilmiyorum o konuyu
o zaman tel gelince öyle yaparız stock rom kullanamam alışltık daha note 4'e kütük gibi gelir o bana :)
sağolasın teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: helppo ve burak1553
aliykse

aliykse

Üye
Güncelleme yaptım ama pek bir değişiklik görmedim. Takdir sizin.

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yaptım ama pek bir değişiklik görmedim. Takdir sizin.
Yenilikleri yazdım fazla bir şey yok
4.1.1 - Aroma edition
- Added TW Launcher selection to Aroma (4x5, 5x5)
- Added Smart Stay Quick toggle back
- Aroma installer reworked
- Added Themed Camera

• Beğen
Tepkiler: helppo
hhararli

hhararli

Üye
bildirim paneli ayarlarında memory görünüyor bildirim panelini aşağı çekince gözükmüyor

Maximien

Maximien

Üye
bildirim paneli ayarlarında memory görünüyor bildirim panelini aşağı çekince gözükmüyor

Ben de sorunsuz çıkıyor dostum. Ayarlardan bildirim paneline geçir onu eğer görünmüyorsa.

Bir de benim bir sorum olacak. Bu arama esnasında kayıt probleminin çözümü var mı acaba? Diğer romda secphone auto call recorder flashlamıştım sorunsuz kendi kayıt ediyor ve arama bitince kapatıyordu. Buna kurmayı denedim ama olmadı maalesef. Çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

ekremesiroglu

Üye

Ben de sorunsuz çıkıyor dostum. Ayarlardan bildirim paneline geçir onu eğer görünmüyorsa.

Bir de benim bir sorum olacak. Bu arama esnasında kayıt probleminin çözümü var mı acaba? Diğer romda secphone auto call recorder flashlamıştım sorunsuz kendi kayıt ediyor ve arama bitince kapatıyordu. Buna kurmayı denedim ama olmadı maalesef. Çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

Bende bununla ilgili güncelleme bekliyorum. s5 de de aynı sorun vardı v11 güncellemesinde düzeltmişler. bu daha v4 :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Bende bununla ilgili güncelleme bekliyorum. s5 de de aynı sorun vardı v11 güncellemesinde düzeltmişler. bu daha v4 :)
Arama kaydı için program var google playde bulabilirsiniz sadece bir aramayı kaydediyor diğer aramalarda kayda devam etmiyor
Mr. Mody yeni lollipopa benzeyen bir rom yapmış bir deneyin:

Son düzenleme:
Tyrann

Tyrann

Üye
Yeni güncellemeyi otadan indirdim, aroma installerden yüklüyordum.%40 da 'All your apps and data will be lost' ekranında kaldı.10 dk bekledim ilerlemedi.Ben de teli kapatıp açtım.Şimdi ise açılmıyor samsung yazısında kalıyor.Ne yapmalıyım yardım edin lütfen ?

edit : Recovery menüsünü açabiliyorum.Acaba Romu indirip hafıza kartına atsam sonra kartı telefona takıp romu recovery'den yüklesem düzelir mi ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemeyi otadan indirdim, aroma installerden yüklüyordum.%40 da 'All your apps and data will be lost' ekranında kaldı.10 dk bekledim ilerlemedi.Ben de teli kapatıp açtım.Şimdi ise açılmıyor samsung yazısında kalıyor.Ne yapmalıyım yardım edin lütfen ?
Tekrar yüklemeyi dene olmazsa eski sürüme ya da rom yedeğin varsa ona dön dosya yanlış inmiş olabilir

Musti190738

Musti190738

Üye
wi-fi ye bağlanmıyor ?

Tyrann

Tyrann

Üye
Düzeldi teşekkürler.Şuan gayet stabil.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
stuxnet

stuxnet

Üye
Wifi paylaşımı çalışmıyor ben hala v 4.3.1 kullanıyorum var mı fix dosyası ? Açıyorum fakat başkasında görünmüyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Wifi paylaşımı çalışmıyor ben hala v 4.3.1 kullanıyorum var mı fix dosyası ? Açıyorum fakat başkasında görünmüyor
Wifi hotspot için zip yok v4.3.1 diye bir sürüm yok v4.1.1 mi demek istedin

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hiç bir sorunu olmayan rom bugüne kadar kullandılarımın en iyisi ayrıca ben 4 le başladım ota updaterle 4.1 yükselttim s6 teması şahane rom u düzgün yüklerseniz hiç bir sıkıntı olmayacaktır
peki şarjı nasıl bide mesajlara girerken kasma oluyor mu
Arama kaydı için program var google playde bulabilirsiniz sadece bir aramayı kaydediyor diğer aramalarda kayda devam etmiyor
Mr. Mody yeni lollipopa benzeyen bir rom yapmış bir deneyin:

kardeş rom nasıl stabil mi acaba

Üst Alt