burak1553
Üye
Strock rom yükle resim çek sonra boeffla kernel yükleblekota 4.4.4 note 4 rom yukledım kameraya bağlanılamıyor hatası verıyor arkadaşlar ne yapmam gerekıyor yardım edermisiniz
Strock rom yükle resim çek sonra boeffla kernel yükleblekota 4.4.4 note 4 rom yukledım kameraya bağlanılamıyor hatası verıyor arkadaşlar ne yapmam gerekıyor yardım edermisiniz
Rom kurunca kamera çalışıyorsa boeffla yüklemesen de olurromu baştan tekrar kurdum kernel yüklemeden telefonu acıp resim çekip sonramı kernel yükliyim
Bilmiyorum otamatik uyutma filan varsa ondan olabilirHocam Romda hotspot sheild vpn , Open vpn gibileri Acinca Sistem kapatiyor Neden
usta özelden yazdımda cevap vermedin; acaba şebeke sorununu nasıl çözerim. Yazdıklarını anlayamadım.Bilmiyorum otamatik uyutma filan varsa ondan olabilir
Konunun ilk sayfasindaki kernel ve modem dosyasini cwm den flashla duzelmesi lazim.usta özelden yazdımda cevap vermedin; acaba şebeke sorununu nasıl çözerim. Yazdıklarını anlayamadım.
EDİT: Usta şebeke sorununu çözdüm de wifi sorunu var girmiyor ve çok az çekiyor nasıl hallederim ?
şebeke sorunu halloldu da wifi bağlanmıyor şifreyi giriyorum kaydedildi diyor bağlanmıyor ?Konunun ilk sayfasindaki kernel ve modem dosyasini cwm den flashla duzelmesi lazim.
şebeke sorunu halloldu da wifi bağlanmıyor şifreyi giriyorum kaydedildi diyor bağlanmıyor ?
Usta Allah razı olsun, pc'm yavaş ondan sayfaları tek tek dolaşamadım. Bu sorunu ana başlığa koyulursa iyi olur.Birkac sayfa geride wifi fix dosyasi olacakti onu flashla duzelir
Görüntü var ses yokGoruntulu gorusme yapiliyormu,duzelmismi arkadaslar
Çok fazla yenilik yok hatta neredeyse hiçyenilik yok temiz kurulum yapmayacaksan kurma v5i bekle derim benArkadaşlar telefonumda V4.1 yüklü. V4.1.1 yuklerken uygulamalar silinmeden nasıl yukleyebilirim sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.
Anladigim kadariyla note2 hangi stock surumde ise bizde o surumde hatasiz custom rom kullanacaz,maalesef.insallah note2 ye lolipop gelirde rahatlarizGörüntü var ses yok
Bisey daha soracağım telefonu aldigimdan beri bir çok rom denedim. İnternet durduruldu hatası alıyorum hatta uygulamalardan çıktıktan sonra ana ekran biraz gecikme ile gözüküyor. Hafizayi kökten temizleyip rom kuruyorum yinede bu sorunları yaşıyorum bir çözümü var mıÇok fazla yenilik yok hatta neredeyse hiçyenilik yok temiz kurulum yapmayacaksan kurma v5i bekle derim ben
aynı sorunu bende yaşadım ve görüntülü arama desteği yok bu romda, ondan değiştirmeye karar verdim...Bisey daha soracağım telefonu aldigimdan beri bir çok rom denedim. İnternet durduruldu hatası alıyorum hatta uygulamalardan çıktıktan sonra ana ekran biraz gecikme ile gözüküyor. Hafizayi kökten temizleyip rom kuruyorum yinede bu sorunları yaşıyorum bir çözümü var mı