Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

halis.93

Üye
iyi günler... arkadaşlar ben de yükledim bluestacks fakat autolotu yüklerken karşıma *86 ve *64 diye bi seçenek gelmediği için botu çalıştıramıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı???
iyi günler... arkadaşlar ben de yükledim bluestacks fakat autolotu yüklerken karşıma *86 ve *64 diye bi seçenek gelmediği için botu çalıştıramıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı???
Benim 64bit ama 32bit olarak yükledim ve kullanıyorum. AutoIt programını baştan kurmayı dene ve x86 olarak yükle.
ben autolotu yüklerken *86 diye bir seçenek çıkmıyor ne yapmam gerekiyor bilgisayarım 64 bit ve *86 seçeneğini seçemediğim için bot hata veriyor...

benekli crocodile

Üye
program için teşekkür ederim bizi büyük zahmetten kurtardın lack star kardeş yanlız benim bi sıkıntım var backraund moduna aldıgımda bi müddet sonra savasmıyor yada tekrar oyunu yüklüyor bu sorun hakkında bilginiz varmı

Anil-D

Anil-D

Üye
Bot ne zaman guncellencek @Luck Star

byAndroid

byAndroid

Üye
Konu sahibi botu hic kapatmiyor galiba 369 saldiri :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bot ne zaman guncellencek @Luck Star
Şuan 1 guncelleme aldi ama 1 sorunu var bir de daha yavaş köy ariyor o yuzden bunu kullanmaya devam ediyorum ancak bu hafta kesin yeni surum gelir.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
program için teşekkür ederim bizi büyük zahmetten kurtardın lack star kardeş yanlız benim bi sıkıntım var backraund moduna aldıgımda bi müddet sonra savasmıyor yada tekrar oyunu yüklüyor bu sorun hakkında bilginiz varmı
Ekran kararmiycak ya da kapanmiycak tek nedeni bu. Bir de bottan force active + background mode ayarlarini isaretlemeniz gerekiyor.

Burak Esen

Üye
Hocam programı kurdum kullanıyorum çok beğendim herşeyini paylaşımın için teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak ustaya çıkıp 5. İşçiyi alıcaktım bu programı sadece köy binasına saldıracak şekilde ayarlıyabiliyormuyuz? Köy binasını alsın çıksın maden fln önemli değil. Bu arada botun 5.8i çıkmış onu indirdim ben

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hocam programı kurdum kullanıyorum çok beğendim herşeyini paylaşımın için teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak ustaya çıkıp 5. İşçiyi alıcaktım bu programı sadece köy binasına saldıracak şekilde ayarlıyabiliyormuyuz? Köy binasını alsın çıksın maden fln önemli değil. Bu arada botun 5.8i çıkmış onu indirdim ben

Öyle bir özellik var ancak stabil çalışmıyor , kupa kascam derken kupa düşersin. Ayrıca kristal 2 nin sonlarından itibaren köy binası dışarda olan köy 200 köyde 1 tane oluyor. Ligler sıfırlanır sıfırlanmaz elle çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.

Burak Esen

Üye
Öyle bir özellik var ancak stabil çalışmıyor , kupa kascam derken kupa düşersin. Ayrıca kristal 2 nin sonlarından itibaren köy binası dışarda olan köy 200 köyde 1 tane oluyor. Ligler sıfırlanır sıfırlanmaz elle çıkmaya çalışmanı tavsiye ederim.
Hocam peki sen bu programı ne kadardır kullanıyorsun? Th 9 full köy var bende 1.5 senelik emeğim söz konusu pek riske atmak istemiyorum da

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki sen bu programı ne kadardır kullanıyorsun? Th 9 fu ll köy var bende 1.5 senelik emeğim söz konusu pek riske atmak istemiyorum da

2 Haftadır kullanıyorum benim de fule yaklaştı sayılır en çok gold isteyen binalar basıldı duvarlar 8-9 .. Bot 1 senedir varmış zaten ve ban yiyen olmamış .

kayhanovic

Üye
Ölü köylerde işe yarıyor. Ama malesef bazen çok arıyor. Hele ki 10 KB köyü olanlar için. Peki ölü olmayan bir köy de Dev, okçu karışımında işe yarar mı? Deneyen oldu mu?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ölü köylerde işe yarıyor. Ama malesef bazen çok arıyor. Hele ki 10 KB köyü olanlar için. Peki ölü olmayan bir köy de Dev, okçu karışımında işe yarar mı? Deneyen oldu mu?

Dev 6lv ise dediğin işe yarayabilir.

Benim köyüm 9LV ve sadece barbar okçu ile 9lv köyleri %70 %80 kesiyor. Ölü köy aratırken bu şekil yani normal aratsam da baya ganimet alır ancak 10lv köyü olanlar için yorum yapamam çünkü daha görmedim hangi kupa aralığında köy çıkar veya çıkar mı :)

kayhanovic

Üye
Dev 7 hatta. O zaman askeri basayim ama hangi sıkkı based base olayini isaretlemem lazim?

kayhanovic

Üye
All bases isaretli olacak sanirim.

thehakan17

Üye
kardeş bende habire
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
hatası veriyo kaç kez bilgisayarı resetlersem resetlim gene aynısını veriyor nasıl kurtulcam bundan?? acil cvp verebilirmisin

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende habire
Please restart your computer for the applied changes to take effect.
hatası veriyo kaç kez bilgisayarı resetlersem resetlim gene aynısını veriyor nasıl kurtulcam bundan?? acil cvp verebilirmisin
Cozunurlukte sorun var. Blustacks 720 860 yaptiysan. Sag alttaki blustacks simgesine sag tikla yeniden baslat de.

• Beğen
Tepkiler: gold_star

kayhanovic

Üye
Yeni modelinde de bu sorun oluyor mu?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Botun sorunu yok sıkinti cozunurluk ayarinizda :(

Üst Alt