Öneri S4 1 yıl sigorta (Teknogaranti)?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
S4 1 yıl sigorta (Teknogaranti)?
Evet arkadaşlar Evde iki kişide samsung var teknosa dan alınma. İkisinin de 1 yıl su dökülme patlama vs. sigortası var. Birine geçen gün su döküldü ve garantiye yolladığımızda note4 ile değişim yaptılar. Şimdi diğerini de aynı şekilde yollamayı düşünüyorum. Ne dersiniz yine değişim olabilir mi?

mrzstyl

mrzstyl

Üye
su döküp denemek lazım :hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
En kötü yenisini yollayacaklarını düşünüyorum :D

mrzstyl

mrzstyl

Üye
yine iyi o zaman sıfır s4 gelir zararda olmazsın

mrzstyl

mrzstyl

Üye
sonuçtan bizi haberdar et :oke:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yakın zamanda ederim kardeşim

padisah_58

padisah_58

Üye
Bi telefon için hileye hurdaya gerek yok. Kul hakki sonuçta. Kazaen olmuş olsa eyvallah ama bilerek yapmak sıkıntı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bi telefon için hileye hurdaya gerek yok. Kul hakki sonuçta. Kazaen olmuş olsa eyvallah ama bilerek yapmak sıkıntı.
Sigorta için para verdik sonuçta kardeşim. Bunun kul hakkıyla filan ilgisi yok. Senden kaynaklanmayan bir sorundan dolayı garanti servisleri hiç garanti dışı bırakmadı galiba senin telefonu. Ben en az 3-4 telefonda yaşadım bu sorunu. Benden 3-4 kere alınan bu hakkımı alıyorum belki de. Konunun orası kimseyi ilgilendirmez beni bile. Telefonun sahibini ve garantiyi ilgilendirir. Benim burada sorduğum kul hakkı filan değil. Soruya cevap ver kardeşim ;)

padisah_58

padisah_58

Üye
Sigorta için para verdik sonuçta kardeşim. Bunun kul hakkıyla filan ilgisi yok. Senden kaynaklanmayan bir sorundan dolayı garanti servisleri hiç garanti dışı bırakmadı galiba senin telefonu. Ben en az 3-4 telefonda yaşadım bu sorunu. Benden 3-4 kere alınan bu hakkımı alıyorum belki de. Konunun orası kimseyi ilgilendirmez beni bile. Telefonun sahibini ve garantiyi ilgilendirir. Benim burada sorduğum kul hakkı filan değil. Soruya cevap ver kardeşim ;)
Öncelikle terbiyeli ol ve emir kipleriyle konuşma. Sen telefonu bilerek bozarsan bencr hakka gidersin. Evet garanti de ibnelik yapıyorlar benim de basıma geldi ama onlar yaptı diye sen de yapamazsın. Benden uyarması gerisi sende.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Oo şimdi sen 0 S4 verdin ücretsiz sanaa 0 note 4 gönderdiler yanlış mı anladım?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle terbiyeli ol ve emir kipleriyle konuşma. Sen telefonu bilerek bozarsan bencr hakka gidersin. Evet garanti de ibnelik yapıyorlar benim de basıma geldi ama onlar yaptı diye sen de yapamazsın. Benden uyarması gerisi sende.
Konuda emir kipi yok yalnız. Ben o kadar para veririm üzerine de yaparım bunu gerisi beni bağlamaz valla.
Oo şimdi sen 0 S4 verdin ücretsiz sanaa 0 note 4 gönderdiler yanlış mı anladım?
Aynen öyle kardeşim. Şimdi diğerini de öyle yapmayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konuda emir kipi yok yalnız. Ben o kadar para veririm üzerine de yaparım bunu gerisi beni bağlamaz valla.

Aynen öyle kardeşim. Şimdi diğerini de öyle yapmayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı :D
Ben de benim Note'u Samsung Bayisinden almıştım kendi bayisinden alma avantajı kırılmaya karşı garanti veriyoruz çünkü kendi bayinin bir avantajı olmalı demişlerdide hiç denemedim acaba bana da bir note 4 verirler mi ki? :D
Tamama S5'te olur ama sadece siyah :D
Bir de aldığın yeni cihaz verdiğin eski cihazla aynı renk mi veriliyor? Yoksa sen mi seçiyorsun?

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
minareyi çalan kılıfını hazırlar elbet, tıpkı senin yaptığın gibi :) Bu arada kerdeşim yalnış anlama da beni ilgilendirmez

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben de benim Note'u Samsung Bayisinden almıştım kendi bayisinden alma avantajı kırılmaya karşı garanti veriyoruz çünkü kendi bayinin bir avantajı olmalı demişlerdide hiç denemedim acaba bana da bir note 4 verirler mi ki? :D
Tamama S5'te olur ama sadece siyah :D
Bir de aldığın yeni cihaz verdiğin eski cihazla aynı renk mi veriliyor? Yoksa sen mi seçiyorsun?
Malesef ki onlar yolluyor kafalarına göre :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
minareyi çalan kılıfını hazırlar elbet, tıpkı senin yaptığın gibi :) Bu arada kerdeşim yalnış anlama da beni ilgilendirmez
Aynen kardeşim ben yaklaşık 16-17 yıldır hep sıfır telefon alıp kullandım. Her seferinde aynı sebeplerden dolayı garantiden olumsuz yanıt aldım o da yetmedi garanti dışı çıkardılar. Aynı şekilde 3 tane pc de çöp oldu. Bu firmalar bizden para yiyorsa sen oradan .ıkıp da o yediğin parada benim hakkım var demelisin :D Ben de hakkımı bu şekilde dile getiriyorum. Şimdi birkaç arkadaş çıkıp mal alıyorsun ne hakkın var derler. Ben de o telefonun 2 bin tl ye masraf olduğunu sanmaya ve basta firma olmak üzere vergilere para yedirin sonra da ohhhh ne harcadık be diye sevini diyorum :D
pembe renk göndermesinler bide:kop2::hmmm
Yok ya beyaz ya siyah.

Rainesto

Rainesto

Üye
Sonucu merak ettim rez

Üst Alt