Stabilitenin "S"si kalmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Stabilitenin "S"si kalmadı!
Her güncellemeden sonra telefon biraz daha ağırlaşıyor. Şuan tabiri caizse gerileme dönemine girmiş gibi. Uygulamaların açılış hızlarında sorun yaşıyorum. Yükleniyor ve sürdürülüyor aşamaları can sıkacak derecede uzadı. Birden fazla uygulama çalıştırmak uygulamaları altta bekletmek uygulamalar arası geçiş yapmak sürekli sorun oluşturuyor. Uygulamaların gelişmesine telefon uyum mu sağlayamıyor yoksa başka bir sorun mu var? Facebook Skype WhatsApp Twitter gibi yaygın uygulamalar hiç stabil değil. Telefonu sürekli kasıyorlar. Napmak lazım sizce?

MaxipmaN

Üye
telefonun çıkalı 3 yıla yakın olduğundan değiştirmeye teşvik ediyorlardır

• Beğen
Tepkiler: byibo
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Valla bende hiç Bi sıkıntı yoktu son güncelleme ile whatsapp da sürdürülüyor ve bekleniyor yazısı görmeye başladım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet doğru "yükleniyor"...

Loading...Please be patient...

|||||||||||||||||||||||%15 Windows 10 for Phones

Coming soon...

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve emz
braayn

braayn

Üye
Dediklerin hiç biri bende olmuyor L1520 Arkadaşımda L720 var oda canavar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tam tersi bende de daha da hızlandı, sosyal uygulamalar son derece yeterli hızda ve menü geçişlerinde de hiçbir sorun yaşamıyorum, senin telefonda uygulama artıkları fazlaca birikmiş olabilir sıfırlamak iyi gelebilir, sıfırladıktan sora yeni bir başlangıç seçeneğini seç temiz bir şekilde başlasın telefon.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende Windows Phone 8.1 güncellemesinden sonra aynı sıkıntıdan mustaribim. Kardeşime L820 aldık geçenlerde daha hiç güncelleme almamış Windows Phone 8.0'da idi. Amber bile yoktu. Ve telefon direk gibiydi. Oyunlar müzikler falan çoook hızlıydı. Şimdi o kadar yavaş ki müzikler falan adamı bıktırıyor toplam 200 kusur şarkı var. Oyunlar öyle, ona klasörleme çözümü bulduk neyseki.
Eskiden yoktu bu sürdürülüyor yazısı çıksa bile örneğin Asphalt 8'den Modern Combar 4'e geçerken falan olurdu yani ağır işlemlerde. Şimdi her şeyde oluyor. Telefonun androidden farkı ne kaldı. O da yavaşlıyor bu da. Yazık oldu güzelim sisteme. Geçerken Windows Phone un o eksiklerle dolu güncelleme almamış halini özledim. En azından çok çok hızlıydı.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende Windows Phone 8.1 güncellemesinden sonra aynı sıkıntıdan mustaribim. Kardeşime L820 aldık geçenlerde daha hiç güncelleme almamış Windows Phone 8.0'da idi. Amber bile yoktu. Ve telefon direk gibiydi. Oyunlar müzikler falan çoook hızlıydı. Şimdi o kadar yavaş ki müzikler falan adamı bıktırıyor toplam 200 kusur şarkı var. Oyunlar öyle, ona klasörleme çözümü bulduk neyseki.
Eskiden yoktu bu sürdürülüyor yazısı çıksa bile örneğin Asphalt 8'den Modern Combar 4'e geçerken falan olurdu yani ağır işlemlerde. Şimdi her şeyde oluyor. Telefonun androidden farkı ne kaldı. O da yavaşlıyor bu da. Yazık oldu güzelim sisteme. Geçerken Windows Phone un o eksiklerle dolu güncelleme almamış halini özledim. En azından çok çok hızlıydı.
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hocam 200 küsür mp3 abartılacak bir rakam değil ki :)
200 küsür şarkı ortalama 5 mb tan 1 gb yer kaplar media çalarla açayım desen o bile hazırlarken kastırır, direk şıp diye açmasını beklemiyorum ben.

dakamon

dakamon

Üye
O yükleniyor yazısı benimde uyuz olduğum bir şey

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
İşte arkadaşta G2 var 16gb onda 300-400 arası var benimkinden fazla olduğu kesin. Onda şak diye geliyor bütün şarkılar. Ayrıca pc de benim i7 8gb ram var hiç kasmıyo pc ile karşılaştıramazsınız da durum bu yani. Wp 8.0 da en az 300 şarkım vardı kasmanın k si yoktu bilen bilir o zamanları

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İşte arkadaşta G2 var 16gb onda 300-400 arası var benimkinden fazla olduğu kesin. Onda şak diye geliyor bütün şarkılar. Ayrıca pc de benim i7 8gb ram var hiç kasmıyo pc ile karşılaştıramazsınız da durum bu yani. Wp 8.0 da en az 300 şarkım vardı kasmanın k si yoktu bilen bilir o zamanları
açıkcsı fikrim yok, ben de toplasan 50 şarkıyı geçmez bir şarkıyı üst üste 3-5 kez dinleyip siliyorum. sadece tahmin yürütüyorum. benim lumiada 43 şarkı var açıldıktan 5-10 saniye sonra şarkılar arasında seri geçiş yapabiliyorum başlangıçta kasıyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yazılımsal bir sorun var bunun donanımla alakası yok. Sistemin stabil bir müzik uygulaması yok. Zaten ilk açılınca kasıyor gerisi normal oluyor. Ama o şarkı listesine ilk girince şarteller atıyor.

The Pancar

The Pancar

Üye
200 şarkıda wp yavaşlıyorsa wp nin gidişatı pek hayırlı değil.Yeni güncellemeler ile düzelir belki

osmanmert94

osmanmert94

Üye
200 şarkıda wp yavaşlıyorsa wp nin gidişatı pek hayırlı değil.Yeni güncellemeler ile düzelir belki
Hemde hiç iyi değil hocam uygulama nereden baksan 20 defa güncellendi hala adam olamadı. WP8.1 den sonra gerekse sistem güncellemeleri de geldi ama nafile. Bu sistemi neden seviyorum bilmiyorum çok lanet ve gıcık ama hoşuma gidiyor. :(

skynet

Üye
Xbox müzik yerine mixradio içindeki müziğim uygulamasını kullanın o daha hızlı açıyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Xbox müzik yerine mixradio içindeki müziğim uygulamasını kullanın o daha hızlı açıyor
Öyle yapıyorum ama o da yeterli değil hocam yani WP nin geri kalanındaki akıcılık yok.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Madem öyle ben de dahil olayım, yaklaşık 150 şarkım var hepsi de yüksek kalite; en düşük olanı 9 MB(FLAC dinleyen arkadaşlar beni ezmesin lütfen :) ) ne zaman girsem müzik çalara çat diye açılıyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Diğer uygulamalar vs hepsi de gayet iyi durumda. Telefon 1520 tabi, bunun etkisi de vardır diye düşünüyorum.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Madem öyle ben de dahil olayım, yaklaşık 150 şarkım var hepsi de yüksek kalite; en düşük olanı 9 MB(FLAC dinleyen arkadaşlar beni ezmesin lütfen :) ) ne zaman girsem müzik çalara çat diye açılıyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Diğer uygulamalar vs hepsi de gayet iyi durumda. Telefon 1520 tabi, bunun etkisi de vardır diye düşünüyorum.
Bilemiyorum hocam belki de 930-1520 gibi uydu seviye cihazlarda durum öyledir. Çevremde 620-720-820-925-1020 kullananlar var hepsinde durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt