mgo26
Üye
Sağolasın senin anlatiminla kullanıyorum programıona bile gerek yok işe yarayacak her şeyi açıkladım konuda![]()
Sağolasın senin anlatiminla kullanıyorum programıona bile gerek yok işe yarayacak her şeyi açıkladım konuda![]()
Deyer olarak ne yazdiysan onu ariyor eyer 20 aramadan sonra bulamazsa değerlerin 5 k dusugunu aramaya basliyor her 20 aramada tekrar ediyorAnlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.
Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile![]()
Search kısmından 150k 150k yaz altın ve iksireAnlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.
Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile![]()
Hmm botu stop start yap ayarları kaydetsin değerlerde arıyor sadece eger hala olmazsa botun koy ararkan ilk ekranda yazan yazıları at.Malesef bende öyle değil.Şuana kadar 3 arama yaptı ve hepsi 50-100k arası olan yerlere.Değerler ise 150k 150k. Herhalde ölü köyleri yakalayınca affetmiyor![]()
Nasil bi yardima ihtiyaciniz var?bana yardim edecek yokmu
Siz ne asker basiyonuz kupa kasilmiyor bunla alamayacağı köylerede saldırıyor 100 kupa kaybettim
bana yardim edecek yokmu
Hocam kendi bilgisayarıma sorunsuz kurdum tek seferde.Ama arkadaşın bilgisayarına denerken olmuyor.Waiting for main screen hatası alıyorum.Acaba nerde yanlışlık yaptık?
Bende iki kışla okcu ikik kışlada barbar basiyom da level 5 bide kupa yüksek o yüzden kaybediyorum galiba güçlü köyler geliyor
Nasıl kuracaz team viewerlemişuan boş olan arkadas varmı bana kuracak olan
aynenNasıl kuracaz team viewerlemi
Botun ayarları eksik kalmis , ordu kampını tanitmamissiniz . locate army camp tıklayıp ordu kampının sadece bir tanesine tiklamaniz lazim.paylaşım için teşekkürler bende oluşan sorun your army camp is not available gibi bir hata var log menüsünde onun yüzünden saldırı yapmıyor galiba hep adam üretip madenleri topluyor