Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Anlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.

Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile :hmmm

mgo26

mgo26

Üye
Anlatım gerçekten güzel olmuş.Çok teşekkür ederim. 9.seviyeye yeni geçmiştim kara kara düşünüyordum ne yapacağımı.Çok iyi oldu bu.

Fakat canımı sıkan tek nokta madenlerin dolu olduğu köylere dalmasını ayarladım,değerleri girdim.Madenleri dolu olan her köye dalıyor 30 - 40k olsa bile :hmmm
Deyer olarak ne yazdiysan onu ariyor eyer 20 aramadan sonra bulamazsa değerlerin 5 k dusugunu aramaya basliyor her 20 aramada tekrar ediyor

Legendary.

Legendary.

Üye
Malesef bende öyle değil.Şuana kadar 3 arama yaptı ve hepsi 50-100k arası olan yerlere.Değerler ise 150k 150k. Herhalde ölü köyleri yakalayınca affetmiyor :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi

Search kısmından 150k 150k yaz altın ve iksire

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bende öyle değil.Şuana kadar 3 arama yaptı ve hepsi 50-100k arası olan yerlere.Değerler ise 150k 150k. Herhalde ölü köyleri yakalayınca affetmiyor :)
Hmm botu stop start yap ayarları kaydetsin değerlerde arıyor sadece eger hala olmazsa botun koy ararkan ilk ekranda yazan yazıları at.

Legendary.

Legendary.

Üye
Hallettim hocam sağolun :)

yatarken 1milyon altın vardı 5 saat sonra kalktigimda 3.5 milyondu :) Biraz kupa kassinda kara iksirvlazim :eller:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
Siz ne asker basiyonuz kupa kasilmiyor bunla alamayacağı köylerede saldırıyor 100 kupa kaybettim

Anil-D

Anil-D

Üye
bana yardim edecek yokmu

Legendary.

Legendary.

Üye
Hocam kendi bilgisayarıma sorunsuz kurdum tek seferde.Ama arkadaşın bilgisayarına denerken olmuyor.Waiting for main screen hatası alıyorum.Acaba nerde yanlışlık yaptık?
bana yardim edecek yokmu
Nasil bi yardima ihtiyaciniz var?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Siz ne asker basiyonuz kupa kasilmiyor bunla alamayacağı köylerede saldırıyor 100 kupa kaybettim

Kupa kastırmak pek iyi çalışmıyor , normalde kışla kışla bastırıyorum ben.

1.kışla Barbar diğer 3 kışla Okçu basıyorum genelde bütün köyleri %70-80 alıyorum . Okçu barbarım 6. Seviye
bana yardim edecek yokmu

Şuan musaitim bu saatte geliyorum okuldan ...
Hocam kendi bilgisayarıma sorunsuz kurdum tek seferde.Ama arkadaşın bilgisayarına denerken olmuyor.Waiting for main screen hatası alıyorum.Acaba nerde yanlışlık yaptık?

Windows ile alakalı bir durum olabilir bu hatayı aldığınız sıra da bluestacks önde miydi ? eğer ekranı bulamazsa veya tıklayamazsa bu hata gelir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende iki kışla okcu ikik kışlada barbar basiyom da level 5 bide kupa yüksek o yüzden kaybediyorum galiba güçlü köyler geliyor

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bende iki kışla okcu ikik kışlada barbar basiyom da level 5 bide kupa yüksek o yüzden kaybediyorum galiba güçlü köyler geliyor

1 Kışla barbar bastır sadece , barbarları önden salıyor onlar saldırıyı üzerine alıyor okçular çok rahat bütün köyün etrafını temizliyor.
Ben çok güçlü adamlardan bile %70-80 alıyorum normal elle saldırsam %50 zor alırım bot o konuda iyi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Öyle denerim birde

Anil-D

Anil-D

Üye
şuan boş olan arkadas varmı bana kuracak olan

Enisina

Üye
paylaşım için teşekkürler bende oluşan sorun your army camp is not available gibi bir hata var log menüsünde onun yüzünden saldırı yapmıyor galiba hep adam üretip madenleri topluyor

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler bende oluşan sorun your army camp is not available gibi bir hata var log menüsünde onun yüzünden saldırı yapmıyor galiba hep adam üretip madenleri topluyor
Botun ayarları eksik kalmis , ordu kampını tanitmamissiniz . locate army camp tıklayıp ordu kampının sadece bir tanesine tiklamaniz lazim.
5.8 Sürümü yayınlanmıış , 1 gün kullandıktan sonra konuya ekleyeceğim çünkü bazı sürümlerde saçma sapan bug olabiliyor.

Yenilikler ;

Release 5.8 contains:

• Fix for please restart your computer loop
  • Donate Only Added
  • Donate/Train Only is Flawless
  • Brand new searching methods. Choose how to attack Dead Bases, and how to Attack Any other base.
  • Custom deployment settings for Dead Bases and Other Bases separately.
  • Custom and random untit/wave delay added.
  • Attack now button is flawless
  • Custom reconnect interval
  • Custom king delay time
  • Custom queen delay time
  • Custom return home after no income delay time
  • Auto Upgrade Walls is Back and Better than ever
  • Wall tolerance level added (if having issues, lower/higher tolerance)
  • Find wall button added
  • Now choose which barracks to boost
  • Boost king or queen now as well
  • Stats tab is back

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
tam olarak ne işe yarıyo anlayamadım ?:vur

Üst Alt