Hocam troops menusunde sag uste troops bilmem ne yazuyor yaninda kac yaziyorvideo yu bulamadım bunu ararken görmüştüm onuda :S
valla zoomu en sona dayıyom sonra tek tek kişla seçiyorum ama sonuç nafile 4.kışla çalışmıyor
Türkçesini buldum kurdum bunda da aynı kişlada sorun var ama arama falan yapıyor madenleri topluyor
acaba benm pc demi sıkıntı yoksa köy düzenimi
7/24 açık bot zaten dalan olmuyor 
Belirli saatten sonra uyarı vermesi lazım bi yerde duymuştum günde 13 saatten fazla oynanmıyor diye yanlış mı duydum acaba
en son saldıran 1 hafta önce 
Hocam senin yazdigin ganimete gore saldiriyor saldircagin adamın anabina seviyesini secebiliyorsun ayrıca anabina si dışarıda olanlarada saldirabiliyorŞimdi kurcam arkadaşlar bi kaç sorum var ganimetten ziyade bana kupa lazım oyun saldırma mantığı nasıl önüne gelen her köye mi saldırıyor yoksa alabileceği köylere mi? Kupa kasılır mı bu yöntemle
Tamam hocam herkonuda yardim ederimTamam şimdi yuklucem sorun çıkmaz inşallah. Yapamadığım yer olursa sorarım

Usta Ligine bi cikiyim o zaman. Kuruluma başladım sonuçları yazıcam şimdi pc kapalı olsa bile hep çalışıyormuş program doğru demi
arkadaşlar ben kurdum da bu ekranda kalıyor ve çözünürlük berbat oldu önceden tamamen güzüküyordu şimdi oyunun yarısı gözüküyor. yardım beyler![]()
Sağ alttan BlueStacks'a sağ tıkla ve yeniden başlat de.Zaten senin verdiğin ayarı yaptıktan sonra böyle oldu normal bluestack düzgündu o ayarı yaptıktan sonra böyle oldu.
720x860 istiyor dediğim şekilde regeditten değerleri girin sonra bluestacks açıp restart atın sağ alttaki simgeden...Tekrar deniyim. Gerçi dediğin gibi açılıyor falan ama attığım ss deki ekranda kalıyor öyle mi olması gerek?BlueStacks düzgün evet ama bot o halini sevmiyormuş720x860 istiyor dediğim şekilde regeditten değerleri girin sonra bluestacks açıp restart atın sağ alttaki simgeden...
Tekrar deniyim. Gerçi dediğin gibi açılıyor falan ama attığım ss deki ekranda kalıyor öyle mi olması gerek?