Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
video yu bulamadım bunu ararken görmüştüm onuda :S
valla zoomu en sona dayıyom sonra tek tek kişla seçiyorum ama sonuç nafile 4.kışla çalışmıyor

mgo26

mgo26

Üye
video yu bulamadım bunu ararken görmüştüm onuda :S
valla zoomu en sona dayıyom sonra tek tek kişla seçiyorum ama sonuç nafile 4.kışla çalışmıyor
Hocam troops menusunde sag uste troops bilmem ne yazuyor yaninda kac yaziyor

sebo7

sebo7

Üye
Türkçesini buldum kurdum bunda da aynı kişlada sorun var ama arama falan yapıyor madenleri topluyor
acaba benm pc demi sıkıntı yoksa köy düzenimi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Türkçesini buldum kurdum bunda da aynı kişlada sorun var ama arama falan yapıyor madenleri topluyor
acaba benm pc demi sıkıntı yoksa köy düzenimi

köy düzeni bence. Ben kışlaları aralıklı olarak dizdim boş bir yere :D 7/24 açık bot zaten dalan olmuyor :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Belirli saatten sonra uyarı vermesi lazım bi yerde duymuştum günde 13 saatten fazla oynanmıyor diye yanlış mı duydum acaba

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Belirli saatten sonra uyarı vermesi lazım bi yerde duymuştum günde 13 saatten fazla oynanmıyor diye yanlış mı duydum acaba

Her 6 Saatte 5dk oyundan atıyor bot sonra otomatik giriş yapıyor zaten sorun yok :) en son saldıran 1 hafta önce :)

• Beğen
Tepkiler: zorbey27
byAndroid

byAndroid

Üye
Çok iyiymiş bende yapıcam boş zamanımda

byAndroid

byAndroid

Üye
Şimdi kurcam arkadaşlar bi kaç sorum var ganimetten ziyade bana kupa lazım oyun saldırma mantığı nasıl önüne gelen her köye mi saldırıyor yoksa alabileceği köylere mi? Kupa kasılır mı bu yöntemle

mgo26

mgo26

Üye
Şimdi kurcam arkadaşlar bi kaç sorum var ganimetten ziyade bana kupa lazım oyun saldırma mantığı nasıl önüne gelen her köye mi saldırıyor yoksa alabileceği köylere mi? Kupa kasılır mı bu yöntemle
Hocam senin yazdigin ganimete gore saldiriyor saldircagin adamın anabina seviyesini secebiliyorsun ayrıca anabina si dışarıda olanlarada saldirabiliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam şimdi yuklucem sorun çıkmaz inşallah. Yapamadığım yer olursa sorarım

sebo7

sebo7

Üye
kupa kasmak içinde seçenek var anabina dışarıda olan koylere dal dedin mi sadece ona dalıyor :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Usta Ligine bi cikiyim o zaman. Kuruluma başladım sonuçları yazıcam şimdi pc kapalı olsa bile hep çalışıyormuş program doğru demi
arkadaşlar ben kurdum da bu ekranda kalıyor ve çözünürlük berbat oldu önceden tamamen güzüküyordu şimdi oyunun yarısı gözüküyor. yardım beyler :)

darksiders_53

Üye
ilk saldırıyı yaptım teşekkürler :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Usta Ligine bi cikiyim o zaman. Kuruluma başladım sonuçları yazıcam şimdi pc kapalı olsa bile hep çalışıyormuş program doğru demi
arkadaşlar ben kurdum da bu ekranda kalıyor ve çözünürlük berbat oldu önceden tamamen güzüküyordu şimdi oyunun yarısı gözüküyor. yardım beyler :)

Açıklamalarda yazmıştım :) Sağ alttan BlueStacks'a sağ tıkla ve yeniden başlat de.

byAndroid

byAndroid

Üye
Zaten senin verdiğin ayarı yaptıktan sonra böyle oldu normal bluestack düzgündu o ayarı yaptıktan sonra böyle oldu.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Zaten senin verdiğin ayarı yaptıktan sonra böyle oldu normal bluestack düzgündu o ayarı yaptıktan sonra böyle oldu.

BlueStacks düzgün evet ama bot o halini sevmiyormuş :) 720x860 istiyor dediğim şekilde regeditten değerleri girin sonra bluestacks açıp restart atın sağ alttaki simgeden...

byAndroid

byAndroid

Üye
BlueStacks düzgün evet ama bot o halini sevmiyormuş :) 720x860 istiyor dediğim şekilde regeditten değerleri girin sonra bluestacks açıp restart atın sağ alttaki simgeden...
Tekrar deniyim. Gerçi dediğin gibi açılıyor falan ama attığım ss deki ekranda kalıyor öyle mi olması gerek?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar deniyim. Gerçi dediğin gibi açılıyor falan ama attığım ss deki ekranda kalıyor öyle mi olması gerek?

Hayır o kaymış yani hatalı , benim dediklerimi yapınca pencere boyu küçülecek ve içindeki sistemin boyu da aynı olacak.

byAndroid

byAndroid

Üye
Pc ye geçince sonucu yazarım yaparım inşallah

durum böyle attığım ekranda kalıyor .
kendiliğinden yeniden başlattı düzeldi sorun benden kaynaklı eyvalah konu sahibi kardeşim ellerin dert görmesin senin :)
adhahdfahf ajf. aşırı iyi ya botun 25 kolu var hiç durmadan çalışıyor mübarek çok beğendim savaştaki performansıda güzelse tadından yemez galii

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt