Telefon Tavsiyesi Max. 1000 TL Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

ensarrodi

Üye
marketten telefon alinmaz. cunku soyledikleri marka ne olursa olsun. illaki dusuk versiyonu oluyor. kasma isinma problemi yasama sansin orjinalinden yuksek olur.

piranha IQ icin yorum yapilmasi icin konu acicaktim. yorumundan sonra acmamayi ve telefonu kesinlikle almaya karar verdim. tesekkurler

mesajini begenicektim fakat paran yoksa va hic yoksa laflari yazmayi birak dusunmen bile kirici herkez para icinde yuzmuyor. kimileri butcesini dusunmek zorunda piranha IQ modeli saydigin telefonlardan f/p yonunden cok ilerde hatta kendi fiyat citasinda bile rakibi yok. kotulemek icin
lg g3 kiyaslama yapilmis amiral gemisi niteliginde bir cihazla karsilastirma yapilmis yorumlarina gulmekten katildim. nerdeyse 3'te bir fiyatta ve kiyaslamayla kotulemeye calismislar.
param yoksa kelimesi sınır olarak kullanmak istediğim bi kelimeydi ama yanlış anlasıldysa özür dilerim çünkü bende para içinde yuzmuyorum fiyat performans telefonlarından söyledim bu telefonları

eflatun987

eflatun987

Üye
fiyat yazsaydın. İyi olurdu. 1000tl veya 750 800 tl gibi...

eflatun987

eflatun987

Üye
Merhaba arkadaşlar kuzenim akıllı telefon almak istiyor bütçeside 1000 tl. Ben Asus Zenfone 2 yi beklemesini söyledim sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.
sizin 1000 tl yazdıgını biliyorum.
Para varsa lG g2 yoksa g7 hiç yoksa zenfone 5 veya 6 pirhana iq da guzell
ben bu mesajdan bahsetmistim. Son mesajımda paran yoksa yerine fiyat belirt demem ondan.
cok uzatmayalım. Yanlıs anlasılmaya musait yazı yazdıgımı fark ettim. Telefon Alacak arkadasa simdiden hayırlı olsun. Her ne marka model olursa olsun fark etmez. Yeterki begendigini istedigini alsın.