S4 1.199 lira en ucuz sitede bile General Mobile Discovery 2 alabilirsin
Discovery 2 aynen asus derdim ama asus zen 2 derim 5, de Batarya 6 da ekran büyük bence sıkıntıS4 1.199 lira en ucuz sitede bile General Mobile Discovery 2 alabilirsin![]()
Zenfone 6 ve 5 süper telefonlar anneme almayı düşünüyoruz bence sizlerde alın kasma yok hızı çok güzel.Discovery 2 aynen asus derdim ama asus zen 2 derim 5, de Batarya 6 da ekran büyük bence sıkıntı

Hiz konusunda sıkıntı olmazda batarya olabilir 5 deZenfone 6 ve 5 süper telefonlar anneme almayı düşünüyoruz bence sizlerde alın kasma yok hızı çok güzel.![]()
Hiz konusunda sıkıntı olmazda batarya olabilir 5 deZenfone 6 ve 5 süper telefonlar anneme almayı düşünüyoruz bence sizlerde alın kasma yok hızı çok güzel.![]()
Bencede Zenfone 6 alın büyüklük sıkıntınız yoksa bence cebe girer benim cebime giriyor Zenfone 6 değil ama Lumia 1520 ikiside 6 InchHiz konusunda sıkıntı olmazda batarya olabilir 5 de

hayır 899 a a101 e geldiS4 1.199 lira en ucuz sitede bile General Mobile Discovery 2 alabilirsin![]()
marketten telefon alinmaz. cunku soyledikleri marka ne olursa olsun. illaki dusuk versiyonu oluyor. kasma isinma problemi yasama sansin orjinalinden yuksek olur.hayır 899 a a101 e geldi
piranha IQ icin yorum yapilmasi icin konu acicaktim. yorumundan sonra acmamayi ve telefonu kesinlikle almaya karar verdim. tesekkurlerAynen çok iyi f/p ürünü düşünebilirsin sadece arayüzde yabancı yerler varmış(ilk discovery çıktığında da böyleydi).
Onun yanında güncelleme alır mi bilinmez piranha yetkiliyse konuşmak lazım
mesajini begenicektim fakat paran yoksa va hic yoksa laflari yazmayi birak dusunmen bile kirici herkez para icinde yuzmuyor. kimileri butcesini dusunmek zorunda piranha IQ modeli saydigin telefonlardan f/p yonunden cok ilerde hatta kendi fiyat citasinda bile rakibi yok. kotulemek icinPara varsa lG g2 yoksa g7 hiç yoksa zenfone 5 veya 6 pirhana iq da guzell