Telefon Tavsiyesi Max. 1000 TL Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

thenejat

thenejat

Üye
    Konu Sahibi
Max. 1000 TL Telefon Tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar kuzenim akıllı telefon almak istiyor bütçeside 1000 tl. Ben Asus Zenfone 2 yi beklemesini söyledim sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ascend g7

jotem173

jotem173

Üye
S4

lazye

lazye

Üye
lg g2 olabilir 1129 tl hepsiburada kliksada da o kadar olmalı kesinlikle almalısınız bence :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Zenfone 6 al kardes buyuk ekran deneyimi yasarsin cokta guzel telefon paran da cebinde kalir

ensarrodi

Üye
Para varsa lG g2 yoksa g7 hiç yoksa zenfone 5 veya 6 pirhana iq da guzell

sat s3 al

sat s3 al

Üye
S4

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
avast

avast

Üye
Önerim Lg g2 almanız yönünde olur ikinci elde bakabilirsiniz daha ucuza bulunuyor 800e falan temizleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 veya G2

jotem173

jotem173

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Lumia1520
Lumia1520

Lumia1520

Üye
Discovery 2 aynen asus derdim ama asus zen 2 derim 5, de Batarya 6 da ekran büyük bence sıkıntı
Zenfone 6 ve 5 süper telefonlar anneme almayı düşünüyoruz bence sizlerde alın kasma yok hızı çok güzel. :)

• Beğen
Tepkiler: jotem173
jotem173

jotem173

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sat s3 al ve Lumia1520
jotem173

jotem173

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sat s3 al ve Lumia1520
Lumia1520

Lumia1520

Üye
Hiz konusunda sıkıntı olmazda batarya olabilir 5 de
Bencede Zenfone 6 alın büyüklük sıkıntınız yoksa bence cebe girer benim cebime giriyor Zenfone 6 değil ama Lumia 1520 ikiside 6 Inch :)

• Beğen
Tepkiler: jotem173
eflatun987

eflatun987

Üye
piranha IQ olabilir. 2 gb ram 2800 batarya 5.5" ekran 13 mp arka 5 mp on kamera fiyati sitelerde 699 - 800 tl arasi
hizli bir telefon. nette yorumlarda isiniyor kasiyor diye kotuleyen yok. 2015 ocak veya subatta piyasaya cikmis. cikali 1 - 2 ay olmus guncellemede problem olabilir diye kotulemeye calisiyorlar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen çok iyi f/p ürünü düşünebilirsin sadece arayüzde yabancı yerler varmış(ilk discovery çıktığında da böyleydi).
Onun yanında güncelleme alır mi bilinmez piranha yetkiliyse konuşmak lazım

• Beğen
Tepkiler: eflatun987
eflatun987

eflatun987

Üye
hayır 899 a a101 e geldi
marketten telefon alinmaz. cunku soyledikleri marka ne olursa olsun. illaki dusuk versiyonu oluyor. kasma isinma problemi yasama sansin orjinalinden yuksek olur.
Aynen çok iyi f/p ürünü düşünebilirsin sadece arayüzde yabancı yerler varmış(ilk discovery çıktığında da böyleydi).
Onun yanında güncelleme alır mi bilinmez piranha yetkiliyse konuşmak lazım
piranha IQ icin yorum yapilmasi icin konu acicaktim. yorumundan sonra acmamayi ve telefonu kesinlikle almaya karar verdim. tesekkurler
Para varsa lG g2 yoksa g7 hiç yoksa zenfone 5 veya 6 pirhana iq da guzell
mesajini begenicektim fakat paran yoksa va hic yoksa laflari yazmayi birak dusunmen bile kirici herkez para icinde yuzmuyor. kimileri butcesini dusunmek zorunda piranha IQ modeli saydigin telefonlardan f/p yonunden cok ilerde hatta kendi fiyat citasinda bile rakibi yok. kotulemek icin
lg g3 kiyaslama yapilmis amiral gemisi niteliginde bir cihazla karsilastirma yapilmis yorumlarina gulmekten katildim. nerdeyse 3'te bir fiyatta ve kiyaslamayla kotulemeye calismislar.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid