İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Demek şans meselesi :D
Lanet olsun öyle buda MS nin teknik servisteki yetersizliğini acemliğini gösteriyor. Aslında olay Türkiye de böyle. Buradaki teknik servisler insanları madur edip kendilerini ihya etme peşindeler malesef. Bu bi kültür meselesi bir yerde de. Kimse işini iyi yapma doğru yapma peşinde değil. Adam boza boza tamir ediyor diyorsun ki bunu bozmuşsunuz e bi daha gönder bakalım diyorlar hiç utanmadan sıkılmadan. Hani diyorlar ya haklarımız var diye haklar var ama o hakların işler olması için iyice bi süründürüyorlar seni malesef. İphone alıyorsun bi sıkıntı çıkınca sıfırıyla değiştiriyorlar. Sırf bu yüzden bile o kadar para verilir diyorsun.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lanet olsun öyle buda MS nin teknik servisteki yetersizliğini acemliğini gösteriyor. Aslında olay Türkiye de böyle. Buradaki teknik servisler insanları madur edip kendilerini ihya etme peşindeler malesef. Bu bi kültür meselesi bir yerde de. Kimse işini iyi yapma doğru yapma peşinde değil. Adam boza boza tamir ediyor diyorsun ki bunu bozmuşsunuz e bi daha gönder bakalım diyorlar hiç utanmadan sıkılmadan. Hani diyorlar ya haklarımız var diye haklar var ama o hakların işler olması için iyice bi süründürüyorlar seni malesef. İphone alıyorsun bi sıkıntı çıkınca sıfırıyla değiştiriyorlar. Sırf bu yüzden bile o kadar para verilir diyorsun.
bende pazartesi günü ekranın sarı olması ve ön kameranın tozlanmasından dolayı servise vercem,bakalım bi sorun çıkçakmı

dakamon

dakamon

Üye
bende pazartesi günü ekranın sarı olması ve ön kameranın tozlanmasından dolayı servise vercem,bakalım bi sorun çıkçakmı
Umarım çıkmaz ama adamların işlerini hem uzun zamandır takip ettim hemde yaşadım pek umutlanma her ihtimale karşı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Umarım çıkmaz ama adamların işlerini hem uzun zamandır takip ettim hemde yaşadım pek umutlanma her ihtimale karşı
evet bende biliyorum çok bilgisizler,c503 ü vermiştim 3 sene önce oradan tecrübem var,inşallah bi sorun çıkmaz,bakalım artık ..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Yillarin tecrubesi boyle bi amelelik yapiorsa bu isguzarlik ile artik sinirlari zorlamis oluyor bnm de 920de hoporlor patladi ooooyle kullandim nedenmi ? Musterisin cihazini garantiye gondertmekten korkutan o guveni sarsan sozde cook ovulen fakat icratta elle tutlur hicbisi olmayan firmanin sucu

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
dakamon

dakamon

Üye
Keşke bu söylediklerimizi de bu büyük firmalardan takip edenler olsa. Baksalar insanlar hakkımızda ne düşünüyorlar diye.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Twitterdan bunların sayfasını bulun yazın altına herkes görsün. İtibarları varsa da nasıl savunuyorlar görün. Acımayın.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
merahba arkadaşlar bir uygulama soracağım bir ara konuşulmuştu bu yakınlık sensörü ile aramaları kulağa götürüp direk açan, uzaklaştırınca hoparöre falan alıyordu, bu uygulama ismini bilen varmı arkadaşlar neydi adı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
merahba arkadaşlar bir uygulama soracağım bir ara konuşulmuştu bu yakınlık sensörü ile aramaları kulağa götürüp direk açan, uzaklaştırınca hoparöre falan alıyordu, bu uygulama ismini bilen varmı arkadaşlar neydi adı

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve 4MaGuS

saylhamiosun

Üye
Dostlar hepinizin malumu Lumia 1520 cihazım 16.01.2015 tarihinden beri Teleservice'deydi ve cihaz için nihai karar ''cihaz değişimi'' olmuştu.

Yeni cihaz tarafıma ulaşmadığından,bende süreci hızlandırmak ve sağlıklı sonuca ulaşabilmek adına Nokia Destek Hattından yardım rica ettim ve kendileriyle görüşmelerimizde karşılıklı aldığımız karar şu olmuştu.

Eğer cihaz 9.03.2015 tarihine kadar tarafıma ulaştırılmaz ise;''Nokia Satış Paketi'' devreye girecek ve tarafıma,mağazadan almışcasına(yepyeni adınıza faturalı ve açılmamış içeriği ile) yeni sıfır ürün teslim edilecekti.

Bugün itibariyle yaşananları ve aklıma takılan soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum;

Bugün Nokia Destek Hattı ile son kez gereken diyalog kuruldu ve ''Nokia Satış Paketi'' süreci işletilmeye başlandı.Yani bu prosedürde Nokia sizi Boran Danışmanlık adında tedarikçisine yönlendiriyor.Tedarikçi Teleservice'den cihazınızı teslim alıyor,sizden ise cihazınızın faturasını aksesuarlarını ve kimlik fotokopinizi rica ediyor.Netice itibariyle de yepyeni cihazınızı edinmeniz için gerekli süreç başlatılmış oluyor.

Nokia'nında bana belirttiği üzere;Teleservice ile hiçbir diyaloğunuz kalmıyor ve herşeyi Boran Danışmanlık ile hallediyorsunuz.

Şimdi geldiğimiz süreçte kafama takılan şu;En başından bu zamana kadar yaşanan süreç Teleservice,Nokia ve Boran Danışmanlığın datalarında kayıtlı iken,nasıl oluyor da ben az önce Teleservice'den cihazımın durumunu kontrol ettiğimde ''CİHAZ TAMİRE ALINDI'' ibaresiyle karşılaşabiliyorum?

Değişim kararı verilmiş bir cihaz için (ki değişim Nokia tarafından onaylanmışken,Nokia beni Boran Danışmanlığa yönlendirmişken ve Boran danışmanlık cihazı teslim alacakken),insiyatif kullanarak nasıl farklı bir işlem gerçekleştirilebiliyor?

dakamon

dakamon

Üye
Sen biran önce o Boran ile iletişime geç evrakarını ver bi katakulliye getirip tamir edilmiş cihazı göndermesinler sana. Sen sıfır cihazını al gerisine karışma.

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Arkadaşlar telefonun ekranında çizikler çıkıyordu yolladım 0 telefon geldi sonra bi siyah ekran hatası yüzünden yolladım geldi olmamış yine yolladım sorun yeni gelen telefonda mı serviste mi ?

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al

saylhamiosun

Üye
Sen biran önce o Boran ile iletişime geç evrakarını ver bi katakulliye getirip tamir edilmiş cihazı göndermesinler sana. Sen sıfır cihazını al gerisine karışma.
Kardeşim Boran danışmanlık ile diyaloğu kurdum,bilgileri zaten var.Herhangi bir problem yok ve istedikleri evrakları da bugün kargolamıştım zaten.

dakamon

dakamon

Üye
Kardeşim Boran danışmanlık ile diyaloğu kurdum,bilgileri zaten var.Herhangi bir problem yok ve istedikleri evrakları da bugün kargolamıştım zaten.
O zaman hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Sen sürekli takip et danışmanlığı arada bir ara sor teleservisi de bilgilendir durumu anlat bakalım.

• Beğen
Tepkiler: saylhamiosun
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bende bir 925 kullanıcısıyım ancak kesinlikle beni tatmin etmedi cihaz, beyaz 16 gb versiyonu,. Samsung s4 bundan daha hızlı ve,kullanışlı

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

saylhamiosun

Üye
Nokia bugün cihazı servisten geri isteyerek,Boran danışmanlığa yönlendireceğine dair email göndermiş.Biraz içim rahatladı fakat bu neyin nesidir ki?

Nokia bugün cihazı servisten geri isteyerek,Boran danışmanlığa yönlendireceğine dair email göndermiş.Biraz içim rahatladı fakat bu neyin nesidir ki?

Arkadaşlar;An itibariyle Nokia'dan geri dönüş tarafıma sağlandı ve sizlerinde yukarıda resimlerde göreceği,beni de endişelendiren durum tamamen servisin yaptığı programsal bir güncellemeymiş.Nokia direkt ''yeni satış paketi''ne onay verdiğinden servis hiçbirşekilde müdahalede bulunamıyormuş.Yani nihayetinde sıfır cihazıma kavuşmuş olacağım.

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve suyunsesi
orian

orian

Üye
Arkadaşlar bu Lumia 925'in arka kapağındaki 3 nokta nedir "?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu Lumia 925'in arka kapağındaki 3 nokta nedir "?
Kablosuz şarj kapağının bağlantı noktaları.
Teknosa ya da mağazalarında geçerli Xbox One için 300 TL indirim çekim var. Alacak olanlar iletişime geçebilir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve orian
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arjadaslar windows olmus mu nolmus ya kac vakittir bakiyorum tik yok hayirlar ola

serinaga

serinaga

Üye
Bugün bir mail geldi. MixRadio Microsoft tarafından LINE'a satılmış. Bilgisi olan var mı ?

Üst Alt