Dostlar hepinizin malumu Lumia 1520 cihazım 16.01.2015 tarihinden beri Teleservice'deydi ve cihaz için nihai karar ''cihaz değişimi'' olmuştu.
Yeni cihaz tarafıma ulaşmadığından,bende süreci hızlandırmak ve sağlıklı sonuca ulaşabilmek adına Nokia Destek Hattından yardım rica ettim ve kendileriyle görüşmelerimizde karşılıklı aldığımız karar şu olmuştu.
Eğer cihaz 9.03.2015 tarihine kadar tarafıma ulaştırılmaz ise;''Nokia Satış Paketi'' devreye girecek ve tarafıma,mağazadan almışcasına(yepyeni adınıza faturalı ve açılmamış içeriği ile) yeni sıfır ürün teslim edilecekti.
Bugün itibariyle yaşananları ve aklıma takılan soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum;
Bugün Nokia Destek Hattı ile son kez gereken diyalog kuruldu ve ''Nokia Satış Paketi'' süreci işletilmeye başlandı.Yani bu prosedürde Nokia sizi Boran Danışmanlık adında tedarikçisine yönlendiriyor.Tedarikçi Teleservice'den cihazınızı teslim alıyor,sizden ise cihazınızın faturasını aksesuarlarını ve kimlik fotokopinizi rica ediyor.Netice itibariyle de yepyeni cihazınızı edinmeniz için gerekli süreç başlatılmış oluyor.
Nokia'nında bana belirttiği üzere;Teleservice ile hiçbir diyaloğunuz kalmıyor ve herşeyi Boran Danışmanlık ile hallediyorsunuz.
Şimdi geldiğimiz süreçte kafama takılan şu;En başından bu zamana kadar yaşanan süreç Teleservice,Nokia ve Boran Danışmanlığın datalarında kayıtlı iken,nasıl oluyor da ben az önce Teleservice'den cihazımın durumunu kontrol ettiğimde ''CİHAZ TAMİRE ALINDI'' ibaresiyle karşılaşabiliyorum?
Değişim kararı verilmiş bir cihaz için (ki değişim Nokia tarafından onaylanmışken,Nokia beni Boran Danışmanlığa yönlendirmişken ve Boran danışmanlık cihazı teslim alacakken),insiyatif kullanarak nasıl farklı bir işlem gerçekleştirilebiliyor?