0MG90
Üye
İnşallah öyle oluyordur da firmalar bizi kekliyordur. Hiç istemem M9'un öyle çıkmasını.Bana kalırsa videolar tamamen sahte. M8 in altındaki siyah şerit çok eleştiri aldı ve bana kalırsa HTC tarafından kaldırılacak.
İnşallah öyle oluyordur da firmalar bizi kekliyordur. Hiç istemem M9'un öyle çıkmasını.Bana kalırsa videolar tamamen sahte. M8 in altındaki siyah şerit çok eleştiri aldı ve bana kalırsa HTC tarafından kaldırılacak.
Bencedeİnşallah öyle oluyordur da firmalar bizi kekliyordur. Hiç istemem M9'un öyle çıkmasını.
Yarın görücez hadi bakalımBencede
Bana kalırsa üstteki resimdeki telefonun on kısmı gibi olacak. Kameranın kare olması çok kötü olmuş, öyle çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten de kare olursad a UltraPixel olayını bıraktıkları için "kamerayı tamamen yeniledik" anlamında kare tasarlanmış olabilir..Bencede
Ben kare tasarımı çok beğendim ön tarafta öyle olsa harbidende ödül üstüne ödül alır.Bana kalırsa üstteki resimdeki telefonun on kısmı gibi olacak. Kameranın kare olması çok kötü olmuş, öyle çıkmaz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten de kare olursad a UltraPixel olayını bıraktıkları için "kamerayı tamamen yeniledik" anlamında kare tasarlanmış olabilir..
zevk meselesiBen kare tasarımı çok beğendim ön tarafta öyle olsa harbidende ödül üstüne ödül alır.
yuvarlak daha güzel duruyor benceHayrola sanamı soracağım sen kimsin ? istediğimi savunurumŞuraya gelip Samsung 'u savunmayın. Kendisi tasarım harikası sanki.