Haber "What's Next" Unpacked 2015

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Konu nerden nereye geldi yalnız..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız Sony'nin walkman acayip fark ediyor. Nexus 5 de bile ki stock sesi öyle iyidir bir walkman bir de fauxsound kaliteli kernel. :D
Yazılımla adam olcaksa her kulaklık güzeldir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yanlız galaxy s6'da hafıza kart desteği olmayabilirmiş 32gb 64gb 128gb şeklinde olabilirmiş şimdi bu s6 tanıtıldığında hafıza kartsız çıkarsa samsung kesin şeylik yapıp türkiyeye 32gblık olanını gönderir vede pahalı fiyatada satar :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
yanlız galaxy s6'da hafıza kart desteği olmayabilirmiş 32gb 64gb 128gb şeklinde olabilirmiş şimdi bu s6 tanıtıldığında hafıza kartsız çıkarsa samsung kesin şeylik yapıp türkiyeye 32gblık olanını gönderir vede pahalı fiyatada satar :ehe

Note 3 ve note 4'te 16gb yoktu zaten samsung 32gb'ı bir standart yaptı be fiyatada artış olmadı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Note 3 ve note 4'te 16gb yoktu zaten samsung 32gb'ı bir standart yaptı be fiyatada artış olmadı.
ya benim demek istediğim o değil şöle sölim iphone nasıl hafıza kartsız telefon yapıp bütün 16 gb lık vs 64 gblık vs yada 128 gblık olanı nasıl her modelde bütün hafızalı modellerini ülkeye getiriyorlar ya onu demeye çalışıyorum yani örnek verim 4k video çeken kameranın megapikseli yani fotoğrafın boyutu büyük telefona 32 gblık hafıza kartı olmayan bir model getirsen sövermisin sövmezmisin sen o firmaya benim yerimde olsan birde türkiyede bazı firmalar hafıza kartı olmayan modellerin en düşük kapasiteli olanı getiriyorlar iphone'u örnek alsınlar diyorum yani hafıza konusunda başkada bir şey demiyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bende diyorum ki 16gb kaldırılıyor. Standart artık 32gb ve 16gb ile fiyat farkı yok ikside eşdeğer fiyata satılıyor. Note 3 ilk geldiğinde 2000 Türk Lirası idi ve 32gb modeldi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki birde şöle sorim note 4'ün 64gblık versiyonu vardı niye ülkemizde satışa sunmadı samsung yada 64glık versiyonu snapdragonlu modelimiydi acaba 64gblık çıksa alırdımda belki note 4 almayı düşünüyorum yine :)

0MG90

0MG90

Üye
MicroSD ve su geçirmezlik yokmuş

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
#GalaxyS6 #TheNextGalaxy #Samsung #Turntotomorrow #metalswillflow #stopless #sixappeal
Countdown to #TheNextGalaxy:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

#GalaxyS6 #TheNextGalaxy #Samsung #Turntotomorrow #metalswillflow #stopless #sixappeal

peki birde şöle sorim note 4'ün 64gblık versiyonu vardı niye ülkemizde satışa sunmadı samsung yada 64glık versiyonu snapdragonlu modelimiydi acaba 64gblık çıksa alırdımda belki note 4 almayı düşünüyorum yine :)
Öyle bir saçmalık yok. Gb ile işlemcinin alakası yok. Samsung'un neden getirmediği hakkında bilgim yok fakat apple dışındada standart modelinden fazla gb lı getiren yok

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Countdown to #TheNextGalaxy:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öyle bir saçmalık yok. Gb ile işlemcinin alakası yok. Samsung'un neden getirmediği hakkında bilgim yok fakat apple dışındada standart modelinden fazla gb lı getiren yok
anlamadım hangi konuda öyle bir saçmalık yok dediğini anlamadım bir daha açıklasan

Invoke

Invoke

Üye
Yarın 19:30 da oluyor değil mi?

Invoke

Invoke

Üye
hTc ne zaman?

Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
#GalaxyS6 #TheNextGalaxy #Samsung #Turntotomorrow #metalswillflow #stopless #sixappeal #muratdalkilic

0MG90

0MG90

Üye
HTC TSİ 18:00
Samsung'un saat kaçta?

Üst Alt