Ultraslan8
Üye
Ne yazdigi okunmuyo kafamiza gore okeyliyoruzSu yazilari biraz daha duzeltebilselerdi rom sorunsuz olucakti. Ama yinede cok begendim

Ne yazdigi okunmuyo kafamiza gore okeyliyoruzSu yazilari biraz daha duzeltebilselerdi rom sorunsuz olucakti. Ama yinede cok begendim

HahahhNe yazdigi okunmuyo kafamiza gore okeyliyoruz![]()
guldurdun be kardesim ama ben hic gorunmeyen yerleri de olsa az da olsa okuyorumAynen %90 da rom uploadHahahhguldurdun be kardesim ama ben hic gorunmeyen yerleri de olsa az da olsa okuyorum

@baskahmetLink yanlş kardeşimAynen %90 da rom upload
ahmet ordamısın romu upload ettim kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeşim@baskahmet
error 403 yasak diye bir ibare çıkıyor siteye girince.Oha nasil yaLink yanlş kardeşimerror 403 yasak diye bir ibare çıkıyor siteye girince.
Olmadı.Erişime ihtiyacınız var diyor.@baskahmet al bide bunu deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya nasi olmuyo hicmi secenek filan yokOlmadı.Erişime ihtiyacınız var diyor.
Senin hesabına girmem lazım yoksa girmiyor.Ya nasi olmuyo hicmi secenek filan yok
Ahmet screen atar misin? 5-6 resimultraslan sorun olmuyacagindan emin misin. ben v3 ten cok memnunum
Ahmet screen atar misin? 5-6 resim
Sen biirsin valla bende bundan memnunumTamam indiricem ama yine hata olursa ? Çünkü v3 ten çok memnunum ben![]()

Abi sende v3 mu yukledinAhmet screen atar misin? 5-6 resim
Sagol abiWindows temasını beğendim[emoji6] gule güle kullan
pil kullanimi ve temalari hosuma gitti goze hitap ediyorKullan sen tecrübelerini anlatirsin burdanSagol abipil kullanimi ve temalari hosuma gitti goze hitap ediyor

Bir sorun yok cikmaz ise bu romda kalicam insKullan sen tecrübelerini anlatirsin burdan![]()