Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jhanluke

jhanluke

Üye
Evet romu indirdin ve.zipten cikardim
Telefonun hafızasında

jhanluke

jhanluke

Üye
Ok
Kendi romumu silmem gerekli mi veya.format

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
MİUİ V6 ROM eklendi düzenliyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
MİUİ sitesine üye oldum sagokey ismim soru falan sorarım ok @jeosalih

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bunu yükleyen oldumu hiç.
@YaşlıTaşCocuk54 o konudaki twrp 2.6.3 düzgün çalışıyor mu denedin mi. bi dene şunu yaw.
bi kişi yüklemiş işte onun yorumu o yazısı generamobile forumda gördüm ordan alıntıladım
twrp recovery başarılı bir şekilde yüklendi fakat ne dokunmatik ne tuşlar çalışıyor

jeosalih

jeosalih

Üye
miu v6 yı o recovery ile yükledim diyen yalan söyler. recovery çalışmıyorki ne tuş ne dokunmatik
bende denedim yok arkadaş bu telde çalışan düzgün recovery

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
miu v6 yı o recovery ile yükledim diyen yalan söyler. recovery çalışmıyorki ne tuş ne dokunmatik
bende denedim yok arkadaş bu telde çalışan düzgün recovery

Ben bi sorayım hangi recovery dne yüklediniz diye twrp çalışmıyor yazcam

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Burdan güncelleme talebinde bulanalım

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
@~N.A.W.Y~
Sen anlıyorsan yardım etsene bu cihaza yapılmış recovery de dokunmatik de tuşlar da neden çalışmıyor

PriZm

PriZm

Üye
Dokunmatiğin çalışması için ayrı bir uğraşma gerek. Geliştiricisi uğraşmamıştır büyük ihtimal.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiğin çalışması için ayrı bir uğraşma gerek. Geliştiricisi uğraşmamıştır büyük ihtimal.
Tuşlar da çalışmıyor nedense cihazın yurt dışı adı Alcatel/TCL 6043D (IDOL X+)

Onda çalışıyor recovery aynı cihaz bunda çalışmıyor neden olabilir
Bir tek çince recovery var çalışan

jeosalih

jeosalih

Üye
ilk defa bi telefonu brick ettim :) nasıl oldu anlamadım yaw. @sebo7 yedeği kurtardı telefonu:) Demekki bu telefona xposed yüklenmeyecekmiş:)
Allahtan Titanium backup düzenli yedek alıyor da klasör düzenine kadar geri yüklüyor. İlk para verdiğim uygulama

• Beğen
Tepkiler: sebo7, ÇaRşI 2387 ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa bi telefonu brick ettim :) nasıl oldu anlamadım yaw. @sebo7 yedeği kurtardı telefonu:) Demekki bu telefona xposed yüklenmeyecekmiş:)
Allahtan Titanium backup düzenli yedek alıyor da klasör düzenine kadar geri yüklüyor. İlk para verdiğim uygulama
Xposed zaten çalışmıyor bu telefon da da sebonun yedek çalışıyormuş demek bide senin tel plus mı ? Bide
01023 mü daha hızlı veya daha iyi 01025 mi daha iyi?

jeosalih

jeosalih

Üye
Xposed zaten çalışmıyor bu telefon da da sebonun yedek çalışıyormuş demek bide senin tel plus mı ? Bide
01023 mü daha hızlı veya daha iyi 01025 mi daha iyi?
sebo yedeği zaten çalışıyor. 25 benimki. çok memnunum ben 23 ü zaten 1 hafta kullandım

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Seninki plus mıydı @jeosalih

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Rakipsiz performans ve güç verimliliği

Biz bunu nasıl yaptı Performans watt başına öylesine şaşırtıcı, sen merak edeceğiz

Sekiz tamamen bağımsız çekirdek ile, MediaTek MT6592 işlemci üstün enerji verimliliği ile inanılmaz performansı birleştiriyor. Sekiz çekirdek üzerinde yükü Yayılma MT6592 hafif görevler için sadece bir çekirdek kullanıyor ve geri kalanı aşağı açarken, bir ter bozmadan bile en zorlu Android uygulamaları çalışır max pil ömrünü uzatır demektir.

Pil şarj arasında uzun süre son

Enerji tasarruflu çekirdek diğer önde gelen akıllı telefon işlemcilerle karşılaştırıldığında büyük bir güç tasarrufu anlamına gelir. Rekabet ile karşılaştırıldığında, MT6592 farklı uygulamalarda daha az pil kullanır.

Sadece% 40 tüketiyor Wi-Fi ile güç

web tarama
40 %

Sadece% 65 tüketir

Full HD için güç

video kaydı

65 %

Sadece% 60 tüketir

tüm güç
aktif sekiz çekirdek
60 %

Sadece% 50 tüketir

Full HD için güç
video oynatma
50 %
Kesme-kenar teknoloji

Tam gücünü açığa çıkarmak
çok çekirdekli performans

MT6592 üstün multi-tasking, endüstri lideri multimedya ve mükemmel performans watt başına ölçeklenebilir sekiz çekirdekli işleme ile dünyanın ilk heterojen bilgisayar SOC olduğunu.Gerçek okta-çekirdek mimarisi tamamen ölçeklenebilir ve MT6592 herhangi bir kombinasyonda sekiz çekirdek tam yeteneklerini yararlanarak eşit etkili düşük-güç ve daha zorlu görevler hem çalışır. Sıcaklık ve güç tüketimi sürekli izlenmekte ve her tabakanın yük sorunsuz en iyi performansı sağlamak için anında kontrol edilir.
Mobil oyun yepyeni bir seviyeye Enjoy

MT6592 sadece güçlü sekiz-çekirdekli işlemci daha - bu nefes kesen grafikleri sunmak için özel alt-işlemciler ile bir dizi dört-çekirdekli GPU içeren bir tam akıllı telefon platformu var. 3D oyunlar ile gerçekçilik yeni seviyeleri göz kamaştırıcı zevk mümkün olacak ve daha iyi ne şekilde Gameloft çarpıcı Modern Combat serisinin son taksit ile daha başlamak için? Tam MT6592 sekiz çekirdek için optimize, Modern Combat 5 merakla size geniş gözlü bırakacak benzersiz görsel efektler bir dizi sunuyor.

Büyük ekran görüntü kalitesi

Senin gibi yüksek çözünürlüklü eğlence daha önce hiç görmediğiniz

MediaTek MT6592 ClearMotion ™ pürüzsüz, net görüş için video kare hızını artırır akıllı video geliştirme özellikleri. Eğer izlerken 24 / 30fps video otomatik olarak hızlı hareket eden görüntülerde ile ilişkili rahatsız edici hareket bulanıklığı ortadan kaldırarak, 60fps dönüştürülür.Aksiyon filmleri spor her şey iyi görünüyor - ve video iyi görünüyor zaman, daha fazla zevk olacak.

Smartphone teknoloji sadece ciddi var

Çok çekirdekli işlemcilerin potansiyelini Anahtarcı

MediaTek MT6592 ana akıllı telefonlar için üstün özellikleri bir dizi getiriyor ve herkes için çok çekirdekli işlemcilerin tam performans potansiyelini kilidini açar.

• Beğen
Tepkiler: sebo7

Üst Alt