Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jhanluke

jhanluke

Üye
Ben şu driver işlerini yapayım da bi en fazla 1 saat içinde telefonu yapayım olursa sizde ulaşırım inşallah olur. Bu ara talimatlar ilk link mi ilk sayfadaki hani google drive ile açılan çünkü altta yazmışsınız cwm recovery lazım. Hangi yoldan yapayım??

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi

MİUİ V6 ROM denemis birisi

Buda twrp recovery mis çalışıyor muydu bu?

• Beğen
Tepkiler: caneira07
jeosalih

jeosalih

Üye
Ben şu driver işlerini yapayım da bi en fazla 1 saat içinde telefonu yapayım olursa sizde ulaşırım inşallah olur. Bu ara talimatlar ilk link mi ilk sayfadaki hani google drive ile açılan çünkü altta yazmışsınız cwm recovery lazım. Hangi yoldan yapayım??
Memo sana yeni talimat ve başka yedek atacak özel mesaj ile risksiz o

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve caneira07
jhanluke

jhanluke

Üye
Benim cihaz bağlanmıyor ya PC'ye ne yapayım eskiden bağlanıyordu ama şimdi bağlanmıyor şu pdanet i kurdum ama bağlanmıyor ne yapam ?

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve caneira07
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
jhanluke

jhanluke

Üye
Bana talimatları kim atacak ve ne zaman ??

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

seytanazapta666

Üye
buradayım usta nerde
tel giriyom nete avea sıkıntı var anlayacağınız iki saatte gonderiuom.mesajları falan

jeosalih

jeosalih

Üye
Memo arkadaş seni arıyor. Ben mobilim az sonra film izlicem zate

seytanazapta666

Üye
bir de bu yedek nasıl aliniyo bende 25 var son versiyon nas alındığını anlatirsaniz alırim

seytanazapta666

Üye
bende denemistim tel kapalıyken görmüyor PC sizin verdiğiniz drwerleri kurdum gostertemedim tel bir turlu kapaliyken

memo4535

memo4535

Üye
Ne diyordu kardeş

seytanazapta666

Üye
varda nasıl alınıyor nasıl flaslaniyor bilmiyorum ki iki dene diskovery 2 var bende biri perte çıkmak üzere

Üst Alt