YaşlıTaşCocuk54
Üye
Klavye 2 kez falan yazıyor muş BN dede oldu baya o başka klavye yükle dedim ama ROM yuklucekmis bnde şuan orj klavye sorunsuz çalışıyor ohhArkadaş zaten 25 varsa sen ne arıyon yaw

Klavye 2 kez falan yazıyor muş BN dede oldu baya o başka klavye yükle dedim ama ROM yuklucekmis bnde şuan orj klavye sorunsuz çalışıyor ohhArkadaş zaten 25 varsa sen ne arıyon yaw

Arkadsım tel kapalı taktığında PC direk görmez zaten flash esnasında SP görür onu. Tel acık iken driver yuklucenbende denemistim tel kapalıyken görmüyor PC sizin verdiğiniz drwerleri kurdum gostertemedim tel bir turlu kapaliyken
Yaw onu ben hızlı yazdım herkes anlamaz madde madde yaz onları bide kısaltmaları düzelt Çince reconun linkini ekle vsİlk sayfaya ekledim @memo4535 yanlış varsa düzelt
Pcye bağla teli sonra telin bildirim çubuğundan bağlantıyı tıkla en üstteki kodda baglanicak sende kamera veya şarj seçili sadeceBende olan sorun kapalıyken değil normal bağlayınca eskiden USB gibi görüyordu şimdi yok orada.
Sorunun çözümü bir önceki msjımdausta ilk sayfada yazılanları yaptım driwerleri kurdum tel açıkken hatta talimattaki şeyleri de flastools dan isaretledim tel kapattim format dedim tik yok download dedim tik yok usta
Tamam deneyimPcye bağla teli sonra telin bildirim çubuğundan bağlantıyı tıkla en üstteki kodda baglanicak sende kamera veya şarj seçili sadece
Birşey diyemicem yani birşey olur telefonunahimmm damam usta su pert gozuyle bagtigim tel gelsin garantiden adamlar yazılım atmaya aciz
usta bu miui 6 tamamı oldumu yani bizim telefonlara
23 yüklü bnde 25 kötü mü?güncelleme Alsan ne almasan ne olacak ki 25 yukledik tel sapitti yahu garantilik oldu bir yeri yapıyorlar bir yeri bozuyolar
Yedek varmı telefonun hafızasında ?Beyler su 5 2 2 olmuyor ne yapacam