Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi

Beyler buraya bakın
@memo4535 @jhanluke

seytanazapta666

Üye
usta nasıl kuruluyor ya ben konuyu baya bi okudum falan filan denemede yaptım ama korkuyodum garanti falan bi olay geldi basıma yemisim garantisini tel gözden çıkarttım yapacam gelince tel bana yardımcı olursan sevinirim jhanluke
usta nasıl kuruluyor ya ben konuyu baya bi okudum falan filan denemede yaptım ama korkuyodum garanti falan bi olay geldi basıma yemisim garantisini tel gözden çıkarttım yapacam gelince tel bana yardımcı olursan sevinirim jhanluke

memo4535

memo4535

Üye
Ya driverler kuruluysa yaparsin rahat rahat ayni anlatimdaki gibi

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Beyler plus değilse de dikkatli olun orjinal rom yüklerken. Benim hatam mı bilinmez ama benim tel de brick olmuştu. Zaten kasada çatlak da vardı bu vesileyle servise verdim. Kasayı ve dokunmatik paneli değiştirmişler.(Dokunmatik panelle ne alakası var çözemedim) Ayrıca garanti kapsamına da girmiş. Şu an telefonun gelmesini bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve YaşlıTaşCocuk54
memo4535

memo4535

Üye
Beyler plus değilse de dikkatli olun orjinal rom yüklerken. Benim hatam mı bilinmez ama benim tel de brick olmuştu. Zaten kasada çatlak da vardı bu vesileyle servise verdim. Kasayı ve dokunmatik paneli değiştirmişler.(Dokunmatik panelle ne alakası var çözemedim) Ayrıca garanti kapsamına da girmiş. Şu an telefonun gelmesini bekliyorum.
Driver sorunuydu o büyük ihtimal

• Beğen
Tepkiler: caneira07
jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
memo4535

memo4535

Üye
  • Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Ya bence SP ile değil benim verdiğimi Çince reco ile yüklesin risk sıfır

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve ÇaRşI 2387
memo4535

memo4535

Üye
O zaman ilk cikardigimiz yedegi upload edelim.anlatim hazirlanir zaten orjinal recovery portlama falan

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve caneira07
jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
4 te sanırım

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
Yok rootsuz yedegi yeniden upload edip.sonra orjinal recovery flashlamayi anlatalim

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Yok rootsuz yedegi yeniden upload edip.sonra orjinal recovery flashlamayi anlatalim
Ok top sende taoatalk takılıyom ben o kadar uğraşamam. Orijinal zaten sebo upload ettiydi direk linki verin adama özel msjla

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Ya yetki olsa keşke konu düzenleme versem 1 kaç kişiye düzenleyebilse

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye