Driver sorunuydu o büyük ihtimalBeyler plus değilse de dikkatli olun orjinal rom yüklerken. Benim hatam mı bilinmez ama benim tel de brick olmuştu. Zaten kasada çatlak da vardı bu vesileyle servise verdim. Kasayı ve dokunmatik paneli değiştirmişler.(Dokunmatik panelle ne alakası var çözemedim) Ayrıca garanti kapsamına da girmiş. Şu an telefonun gelmesini bekliyorum.
Benim verdiğim link değilmi bu. Reosa ne oldu
Beyler buraya bakın
@memo4535 @jhanluke

Abi hepsi sahtekar ya o forumda takılınmazBenim verdiğim link değilmi bu. Reosa ne oldu![]()
Adam kendim portluyom felan dediydi. Allahtan google varAbi hepsi sahtekar ya o forumda takılınmaz
lak diye buldum romu. Birileri yüklemiş memnun da kalmış ne güzelHocam şu PdaNet driverlarını falan yüklemiştim ama bir şeyi yanlış yaptım sanırım.Driver sorunuydu o büyük ihtimal
Vcom driverleri yuklenmiyor bazenHocam şu PdaNet driverlarını falan yüklemiştim ama bir şeyi yanlış yaptım sanırım.
Benim yedek zaten konunun 7 inci sayfasındamı ne roootlu ama işini görürO zaman ilk cikardigimiz yedegi upload edelim.anlatim hazirlanir zaten orjinal recovery portlama falan
Ses seda yok reostaBenim verdiğim link değilmi bu. Reosa ne oldu![]()

Ok top sende taoatalk takılıyom ben o kadar uğraşamam. Orijinal zaten sebo upload ettiydi direk linki verin adama özel msjlaYok rootsuz yedegi yeniden upload edip.sonra orjinal recovery flashlamayi anlatalim
@seytanazapta666 nerdesin gelOk top sende taoatalk takılıyom ben o kadar uğraşamam. Orijinal zaten sebo upload ettiydi direk linki verin adama özel msjla
Adama zorla yardım mı edecen. Bırak sorunu olan yana yakıla yardım arar zate@seytanazapta666 nerdesin gel
Oda yüklücek rom