LG servisine gittim :D

Sponsorlu Bağlantılar

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
LG servisine gittim :D
bugün lg g3 beatım brick olmuştu servise götürdüm cihaz rootluydu cwm yüklerken brick oldu neyse adam dedi ana kartı felan değiştirilecek Allahtan telefona aksko yapmıştım bedavaya elime gelicek :D bide android l gelcekmi lg g3 beate gelirse ne zaman gelir :D

tdd46

tdd46

Üye
kasko lg servisinde geçmez ki kaskonun kendi servisine vermen gerekti. Sen dua et anlamamışlar onlar . Anlasalar sana yüklerlerdi suçu . Kasko firmaları para almak için vardır. Daha memnun olanını duymadım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Aga adamlar garanti dışı dediler ama para
mara istemediler acaba nolcak

3onur5

3onur5

Üye
parayı zaten servisten gelince söylüyolar imei numarandan garanti firmasının sitesinden kontrol ettir orda işlem süreci yazıyo işlem belli olduğunda fiyatı yazarlar yada cihaz değişimi diye belirtirler senin onayın olmadanda tamir yapıp göndermezler

30 gün tamir süreci var tatil günleri hariç

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
parayı zaten servisten gelince söylüyolar imei numarandan garanti firmasının sitesinden kontrol ettir orda işlem süreci yazıyo işlem belli olduğunda fiyatı yazarlar yada cihaz değişimi diye belirtirler senin onayın olmadanda tamir yapıp göndermezler

Aga peki nerden kontrol etcem lg servisine verdim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 beat kirpilmis versiyon G3 ise Lollipop gelmez.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi

Aga bak telin anakarti degiscek bide parayi onceden istiyolardi telin cami çatladı 2 kere kaskodan bedavaya yaptılar teknosa yonlendirdi bide işlem surecine nerden bakicam

3onur5

3onur5

Üye
benimde basima geldi parayi onceden istemez hic bi servis neyin degiscegini bilmeden. teknosadan xperia z telefonuma anakart degisimi yapilcakti 900tl istediler garanti karsilamiyo dediler sarj giris soketi kirikti ve kamerasinda kendiliginden siyah noktalar cikmisti

telefon kutusunda garanti firmasinin ismi yazar etiket olur yada icinde garanti belgesinin oldugu yerde yazar mesela kvk
kvk nin sitesine girip ordan garanti surecine giriyosun imei kodunu giriyosun cikiyor yada direkt telefon numaralarini arayip sorabilirsin

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
benimde basima geldi parayi onceden istemez hic bi servis neyin degiscegini bilmeden. teknosadan xperia z telefonuma anakart degisimi yapilcakti 900tl istediler garanti karsilamiyo dediler sarj giris soketi kirikti ve kamerasinda kendiliginden siyah noktalar cikmisti

telefon kutusunda garanti firmasinin ismi yazar etiket olur yada icinde garanti belgesinin oldugu yerde yazar mesela kvk
kvk nin sitesine girip ordan garanti surecine giriyosun imei kodunu giriyosun cikiyor yada direkt telefon numaralarini arayip sorabilirsin
bulamadım valla hangi garanti kapsamında oldugunu lg etiketi var ama

3onur5

3onur5

Üye
bendede lg g3 beat var icinde başari garanti firmasinin etiketi var bulamadiysan aldiğın yere sorabilirsin nasl takip ederim diye

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
bendede lg g3 beat var icinde başari garanti firmasinin etiketi var bulamadiysan aldiğın yere sorabilirsin nasl takip ederim diye
neyse artık cihazı alcaz para isterlerse küfür edicez :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt