Tavsiye Nokia Lumia 820 kapak sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 kapak sorunu
Öncelikle merhabalar arkadaşlar.

Şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Eskişehir'deki arkadaşıma ucuz bir fiyatla (25 TL civarıydı yanılmıyorsam) Nokia Lumia 820'nin CC-3058 kodlu (wireless şarj özelliği olmayan) sarı kapağını aldırdım. Kapağın resimlerini de atmıştı almadan önce ve kapak orijinal gibiydi, fakat asıl sorun burada başlıyor. Kapağı taktığım zaman oturuyor fakat yandaki kamera tuşu hiç basmıyor, yani çok içe göçmüş gibi oluyor ve bu yüzden işlev görmüyor, diğer tuşlar çalışıyor fakat onlar da biraz içe göçmüş gibi duruyorlar. Kapağın resimlerini de atayım yardımcı olması için. Bunu nasıl halledebilirim?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Tam oturttuğuna emin misin benim 920 de kapak gevşeme yapmıştı soldan sağdan tuşa basmadan baskı yap bi elinle sıkıştır ?
Ve ekran kenarıyla kap arasına bastır biraz alttan üstten
Hemde ben birşey farkettim eğer doğruysa hani hiç açık 820 kapağı fotoğrafı görmedim alta doğru kap biraz daha geniş gibi ? Yani git gide genişliyor gibi aldığınız yere danışın derim ben

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Tam oturttuğuna emin misin benim 920 de kapak gevşeme yapmıştı soldan sağdan tuşa basmadan baskı yap bi elinle sıkıştır ?
Ve ekran kenarıyla kap arasına bastır biraz alttan üstten
Hemde ben birşey farkettim eğer doğruysa hani hiç açık 820 kapağı fotoğrafı görmedim alta doğru kap biraz daha geniş gibi ? Yani git gide genişliyor gibi aldığınız yere danışın derim ben
Tam oturduğuna dair kesinlikle eminim, bu yönden bir sorun yok.

Kapakta da şu yandaki tuşlar haricinde tasarım veya şekil bakımından da herhangi bir problem yok. Özellikle baktım buna. Yandaki tuşları bir telefoncuya veya servise götürüp halletmem mümkün mü acaba?

Üst Alt