Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Bunu ben de merak ediyorum. Çünkü Spartan'ın Rendering Engine kullanılmış bu sürümde.

Dün akşam güncelleme yayınlanır yayınlanmaz Türkçe alt yazılı video bile Türkçe blog yayına girdi.
Ali abi sende 830 yok muydu? Yükleyen arkadaşlardan pek bir bilgi gelmedi .s mesela arama ekranının arayüzü değişmiş rakamlardan ali yazınca rehberden buluyor mu .s

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Mesajı hemen hemen hiç kullanmıyorum internet ile işim çok oluyor geriye kalanı salla gitsin

Mesajdan kastım şu klavyenin kullanıldığı her yerde sıkıntılı olması yani

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus ve YasirTaHazal
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Belki de burada en çok ben etkilendim. Lumia 930'u Lumia 830'la değiştirdim sonra Windows 10 Preview işi ortaya çıkınca dedim sakata gelmeyelim hem tüm özellikleri destekler diye Lumia 930'a geri döndüm:ah :kop:
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, skynet, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Belki de burada en çok ben etkilendim. Lumia 930'u Lumia 830'la değiştirdim sonra Windows 10 Preview işi ortaya çıkınca dedim sakata gelmeyelim hem tüm özellikleri destekler diye Lumia 930'a geri döndüm:ah :kop:
@bulutsuzgece
Ali abi sende 830 yok muydu? Yükleyen arkadaşlardan pek bir bilgi gelmedi .s mesela arama ekranının arayüzü değişmiş rakamlardan ali yazınca rehberden buluyor mu .s

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve B.A.R.O.N
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu üvey evlat 620 ye gelsin çatır çatır kurmazsam namerdim. :)

capkino06

Üye
@bulutsuzgece
Şanssızlık :) ama w10 iyi olmuş görsellik bayağı iyi :) ufak tefek ayarlarda eklense süper :) kilit ekrani ayarlarina hava durumu ayari koyacaklar en basiti hava durumunu isteyen aktif ederek gorebilsin. :) Androide gectim w10 u gorunce nasıl pisman oluyorum .s uygulamasi bol rami cok sisen android bana gore degilmis .s Neyseki Şafak 178 bitsinde wpye döneceğim .d

• Beğen
Tepkiler: mzcoools, Aybin.Kilic ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şanssızlık :) ama w10 iyi olmuş görsellik bayağı iyi :) ufak tefek ayarlarda eklense süper :) kilit ekrani ayarlarina hava durumu ayari koyacaklar en basiti hava durumunu isteyen aktif ederek gorebilsin. :) Androide gectim w10 u gorunce nasıl pisman oluyorum .s uygulamasi bol rami cok sisen android bana gore degilmis .s Neyseki Şafak 178 bitsinde wpye döneceğim .d
Az kalmış hayırlısıyla bitir inşallah

• Beğen
Tepkiler: capkino06, dücane ve Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece

Puhahahahaha Bahtsız Lumiacı :haha:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Ali_KRKY

Üye
Arkadaşlar ozellik az geldi diyorsunuz da birde konuya şurdan bakalım üst seviye telefonlara bu güncelleme gelmedi sebeb olarak alan azlığı dendi ve bikaç güncelleme alan telefonlarda da bu alanın fazla olması sebeb gosterildi ben diyorum ki güncelleme alan telefonlara çok az özellik verilmesinin sebebi hafızanın yetersiz kalması hafıza probleminin çözülmesiyle daha çok özellik verileceğine inanıyorum çünkü tanıtımda bile birçok özellik sunuldu ve hali hazırda çalışan özellikler bile kullanılamıyor. Biraz sabırlı olursak beklenen diğer telefonlarda bu güncellemeyi kuracak kurmuş olanlarda bekledikleri özellikler alacaklar diyorum.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bu Microsoft un politikası çok yanlış güncelleme verirken ortalığı bir birine katıor yok bu ip ucu yok şu ucu pis pis sızıntılar yaptırtıyor bak apple adamlarda turk kanı var herlde :-) bişi demeden güncelleme var dıor tarih verıor sızıntı yok geldi yükle ne ortalığı bir birine katıyor ne beklenti yaptırıor guncellemede politika budur ms sende bunu isterdim ( git apple al diyen seviyesizlere cvp yoq )

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve StartTheGame
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bu Microsoft un politikası çok yanlış güncelleme verirken ortalığı bir birine katıor yok bu ip ucu yok şu ucu pis pis sızıntılar yaptırtıyor bak apple adamlarda turk kanı var herlde :-) bişi demeden güncelleme var dıor tarih verıor sızıntı yok geldi yükle ne ortalığı bir birine katıyor ne beklenti yaptırıor guncellemede politika budur ms sende bunu isterdim ( git apple al diyen seviyesizlere cvp yoq )

Bak evet haklısın Apple güzel o konuda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet, zaakaan ve 2 diğerleri

zbahadir

Üye

MS Apple'ın kalitesinin yarısını yakalasa dünya birincisi olur. Sözde MS dünya yazılım lideri personal işletim sisteminde bir numara ama yaptığı işler ve müşteri politikası rezalet.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

bayon

Üye
arkadaşlar Windows 10 yükleyenler şarj hakkında bilgi verebilir mi ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
wp10 dan görseller..

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, pirenuri, mami_61_29 ve 4 diğerleri

Üst Alt