Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Peki bir sonra ki dalgada artık geri kalan modellere verirler mi yoksa yine belirledikleri bir kaç modele mi gelir ?

Bay H

Bay H

Üye
Ne yapsam bilemedim :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

pirenuri

pirenuri

Üye
920ye başarılı kurulduysa ben denerim. Denim de gelmiyor zaten bari bunu yükleyeyim

Bay H

Bay H

Üye
920ye başarılı kurulduysa ben denerim. Denim de gelmiyor zaten bari bunu yükleyeyim

920, 930, 1520, 720 de çalıştığı yazılmış ancak ben yukarıdaki ekran görüntüsünden öteye gidemedim. Proxy ayarını temizleyin dedikten sonra eski şekil No Builds yazısı karşılıyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
920, 930, 1520, 720 de çalıştığı yazılmış ancak ben yukarıdaki ekran görüntüsünden öteye gidemedim. Proxy ayarını temizleyin dedikten sonra eski şekil No Builds yazısı karşılıyor.
Tüh ya. Nasıl yapıldığını bi anlatsanız ben de denesem

skynet

Üye
Bende kobaylığa hazırım :D Yeter ki nasıl yapıldığını söyleyin :D

Peocawe

Peocawe

Üye
1320ye de kurabiliyoz mu :ehe

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende kobaylığa hazırım :D Yeter ki nasıl yapıldığını söyleyin :D

aynen gönüllü denek olmaya razıyım:anlas:. yapıldığı sitenin linki falan atabilirseniz sevinirim. türkçe olmazsa ingilizce olur başka dil olmuyor. google translate pek işe yaramıyor.

ko4fun

ko4fun

Üye
Altındaki yorumlara bakılırsa diğer telefonlar için de çalışıyor ama riskli bir işmiş ve brick olma ihtimali yüksekmiş.brick olduktan sonra kurtarmak çok zor 2 dağıtım duzgun surum gelince kursanız dha iyidir kanaatimce

Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, dücane ve zaakaan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okuduklarıma göre, hızlı işlem kısayollarına uzun basarak kendi ayarlarına gidiliyormuş, ayrıca yeni gülücükler de eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet

skynet

Üye
Şu işlemi nasıl yapılacağını anlatan bir video olsa keşke

Bay H

Bay H

Üye
Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Risk bana göre değil zaten bekleyecektim

efeler12

efeler12

Üye
Bence gerek yok driverlar farklı olabilir bu yüzden yapmanızı tavsiye etmem

zbahadir

Üye
Görsel bir kaç değişiklik dışında bir şey yok denemenizi önermiyorum. Yeğen telefonuna yüklemişti fazla dayanamadı geri döndü. Geri dönüşte mecburen bazı verilerini kaybetti. Geri getirilemeyecek verileriniz varsa ve sonra geri dönecekseniz bu işlemi yapmayın derim. Benim öyle bir durumum var sağlam bir sürüm gelmeden yüklemeyeceğim.

skynet

Üye
Diyelim oldu da bu işlemi yaparken telefon brick oldu :D Ncs ile flaş attığımızda kendine gelir mi cihaz ?

dakamon

dakamon

Üye
Okuduklarıma göre, hızlı işlem kısayollarına uzun basarak kendi ayarlarına gidiliyormuş, ayrıca yeni gülücükler de eklenmiş.

Bak bu çok mantıklı olmuş. İyi olmuş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt