Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas, zaakaan, yunus-emre-6606 ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Kısa yolları istediğimiz gibi düzenleyebiliyor muyuz ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Dışardan xap yüklemesi serbestleştirilmiş mi deneyen var mı

ykd96

ykd96

Üye
@Sensation htc gibi diğer oemler için yayınlanıp yayınlanmayacağıyla alakalı bi haber vesayre var mı ?
yayınlanacaksa bu liste insider sayfasındaki listede mi olacak?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation htc gibi diğer oemler için yayınlanıp yayınlanmayacağıyla alakalı bi haber vesayre var mı ?
yayınlanacaksa bu liste insider sayfasındaki listede mi olacak?
Yayınlanması muhtemel. Olursa listede yazar.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Doğru uyarı Samsung kablo ile bilgisayara takmıştım

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve Sensation
ykd96

ykd96

Üye
Yayınlanması muhtemel. Olursa listede yazar.

Tahminimce One a gelir

Eğer microsoft güncellemeyi önce htc yollarsa yani direkt olarak kullanıcılara vermezse bizim almamız biraz uzun sürer malum 8.1 güncellemesini sizden 2 hafta falan geç aldık neymiş donanım yetersizliği varmış sonra verdiler tepkiler artınca.
direkt olarak vermesi çok iyi olur sizden 1-1 buçuk ay geç alırız htcye bırakırsalar güncelleme iznini :D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Eğer microsoft güncellemeyi önce htc yollarsa yani direkt olarak kullanıcılara vermezse bizim almamız biraz uzun sürer malum 8.1 güncellemesini sizden 2 hafta falan geç aldık neymiş donanım yetersizliği varmış sonra verdiler tepkiler artınca.
direkt olarak vermesi çok iyi olur sizden 1-1 buçuk ay geç alırız htcye bırakırsalar güncelleme iznini :D

Htc 8s den emin değilim geleceğinden ama gelirse 8s e geç gelir one a hemen hemen nokialarla ya birlikte verilir yada 1 hafta geç
dışardan xap yuklemeyi deneyen var mı mobile atıp dosya gezgininden yukleyebiliyor muyuz ??

braayn

braayn

Üye
Wp 10 kurulu olan bir hayırsever klavye yatay moddayken ss alıp paylaşabilirse sevgililer gününde Hediye almış kadar sevineceğim :)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar 8.1 inde on izlemesini gorduk sonunda yol katetmişti ilk preview e göre ki bu yüklü olan sistemin sürümün iyileştirilmesi değil bir üst seviyesi ki ben daha çok şeyler yapacağına inanıyorum hemen buna gönül bağlayıpda umudunuzu yitirmeyin

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"Keep taking the next stitch--without stitches, you just have rags"

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ykd96, Dexter Morgan, zbahadir ve 1 kişi daha
ykd96

ykd96

Üye
@papakudioflu insider hack çıkmış tıpkı oem changer mantığı gibi sertifika yüklemesiyle yapılıyo xda da görmüştürsünüz belki
930 ve 920 ye başarılı şekilde kurulmuş güncelleme :eller: dün yayınlanmış bu bahsettiğim denemeye biraz çekiniyorum :D
@papakudioflu
:eller:Windows Insider Hack Çalışıyor :eller:

Resimler:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkaplan harika duruyordu dayanamadım istedim:ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kimsede yokmu diye sorsaydın abi gerek kalmazdı istemene :) bende mevcuttu kendisi
@papakudioflu insider hack çıkmış tıpkı oem changer mantığı gibi sertifika yüklemesiyle yapılıyo xda da görmüştürsünüz belki
930 ve 920 ye başarılı şekilde kurulmuş güncelleme :eller: dün yayınlanmış bu bahsettiğim denemeye biraz çekiniyorum :D
@papakudioflu
:eller:Windows Insider Hack Çalışıyor :eller:

Resimler:
Adam akıllı bi şekilde anlatılsa denerdik :)

burakcan42

Üye
valla aylardır kullandığım pfd sueumden sonra normal denim e yükseltmemle telefonun şarjı kendine geldi. artık gece şarjdan çıkarıp sabah yüzde 20 25 arası azalmış batarya bulmuyorum
ısınmalar yaşamıyorum, akşama kadar çok rahat idare ediyor telefon :) sanırım 925e gelince yuklemeyeceğim.

Üst Alt