Aynen bende bugün geri döndüm wp 8.1 e
pfd değil insider programı kapanıyorPfd uygulaması 1 ekim 2015'te kapanıyor
Şimdi cayır cayır kullanıyor olurdum w10 u ms kendi kaybetti her hatayı raporlardım![]()
Aynı şekilde bende 920 yeni üvey evlat reserve almıştım...

pfd değil insider programı kapanıyor
Ben sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten![]()
Nsu daki gibi veri kaybı oluyor mu recovery toolda
Çok fazla yorumda bulunmasamda bu bölümü günlük takip ederimBen sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.
Adaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyorBen maça hazırım bekliyorum neyi varsa gelsin dedim .Benden korktu ms vermedi bize

Sanırım zehirli sarmaşık zamanından bahsediyorsun,dediğin gibi nerden nereyeÇok fazla yorumda bulunmasamda bu bölümü günlük takip ederim
Bir zamanlar burada yorumları Ali Kemal,Ben,Özgür,Ecel54 nickli bir arkadaş ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi yazıyorduk .Çok az kişiydik şimdi bakın koca bir aile olduk her konuda en az 10 -15 kişi oluyor.Daha da güçlenecektir diye tahmin ediyorum
Bir zamanlar Dakamon nickli arkadaşta çok sabırsız cevaplar yazardı şimdi bakıyorum milleti o sakinleştiriyor burada bulunan herkes zamanla bu bölümün bir parçası olmaya alışıyor.
Microsoftun en iyi yönü bu forumda arkadaşlık pekiştirmek oluyor.

Keşke koca yazımdan sadece orayı alıntılamasaydınBen sizlerin bir tanesini Microsoft'un köküne değişmem kardeşim. Sizler için Microsoft yetkilileriyle ters düştüğüm de olmuştur. Ben her zaman bizim gözümüzle bakarım ama terazi şaşmaz hep dengededir.
Teşekkürler bu arada 
Bunu ben de merak ediyorum. Çünkü Spartan'ın Rendering Engine kullanılmış bu sürümde.Win 10 da ie html5 test puanı kaç olmuş bakan yok mu?
Dün akşam güncelleme yayınlanır yayınlanmaz Türkçe alt yazılı video bile Türkçe blog yayına girdi.Aslında Türkçe'yi ciddiye aldıklarından emin değilim
atın ölümü arpadan olsun adaş l920 yi kendini telefoncu sanan bir mal bozdu bunuda teknik sürümle bozarız daha ne olcakAdaş sakata gelicez ha, tamam biz istekliyiz de adamların kendisi bile yedek telefonunuza kurun diyor![]()

İkinizde çok değil 1-2 gün sonra wp10 a geçersiniz yine![]()
Mesajı hemen hemen hiç kullanmıyorum internet ile işim çok oluyor geriye kalanı salla gitsinAslında kullanmayı çok istiyordum mesajlarda sorun olmasaydı iyiydi diğer sorunları göze almıştım