Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Bu arada Denim iyi geldi. Şimdi Windows 10 hemen gelsin istemiyorum bir süre bu şekilde kullanalım hevesimizi alalım. :) Sonra denemeye devam ederiz. MS'nin bütün pis işlerini biz mi yapacağız. : ?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar 820 ye verirler mi korkuyorum vermezler diye.o kadar stres yaptık bekle bekle dur iki yıldır hep bişeyleri bekleyerek geçti

trepcan

trepcan

Üye
Arkadaşlar 820 ye verirler mi korkuyorum vermezler diye.o kadar stres yaptık bekle bekle dur iki yıldır hep bişeyleri bekleyerek geçti
Aynı korku bende 625 için var. Denimi bile vermediler :) ki 10 gelecek mi açıkçası pekte ümitli değilim :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla kendi ülkelerinden çok avrupayı düşünürlerse yarına bırakırlar güncellemeyi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Valla gece 4-5 olsun yine olsun gelsin artık kim ne zaman uygun olursa o zaman indirir :eller:

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Windows insider beta mağazadan kalkmış şimdi :))

• Beğen
Tepkiler: dücane ve ogzhnoTr
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
İlginçtir ki macera arıyoruz :D elimizde on numara çalışan kararlı sürüm varken hata dolu bir Preview sürümü dört gözle bekliyoruz :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wmpoweruser yayınlanacak liste için söylenen "very, very soon" için saatler ya da gün olarak yorumlamış ama günler ya da hafta değil demiş.

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, emz, yunus-emre-6606 ve 4 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telefonumun bozulması bana bi mesaj mı "yükleme windows10'u" diye acaba onu düşündüm şu an. istemiyor olabilir mi ? dillenmiştir belki :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Her ne kadar işimize yaramayacak olsada uygulama hala mağazada.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende yok diyor. Her zaman kontrol ediyorum normalde

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bendede yok dıor nekı bu

Üst Alt