Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen ekran büyüdükçe de klavyeli cihazlarda kalınlık artıyo doğrusu ama şu konsepti yapsalar ne iyi olur ama yaaa dmi baksana bi şuna bebek gibi bebeeeeeekk
Valla şuan için tek düşüncem Nokia E7-00 'ıma kavuşmak inşallah ilerleyen zamanlarda note serisinden bir cihaz düşünüyorum ama mağlum üniversite var okulda meslek okulu olunca ihtiyaç çok oluyor para durmuyor o yüzden şuan için Nokia E7-00'a talim
yahu yakışırda yakışmasına note 4 e vereceğim para ile şu iki yıllık okul boyunca bütün masraflarımı karşılarım o derece çok para yani mesleği elime almadan alamam galiba ama maxicep üyeleri üç beş kuruş aranızda toplayıp doğum günümde bana hediye olarak alabilirsiniz
ya kardeş aslına bakarsan bende isterim android hoş bi cihaz almayı ama işte durumlar el vermiyor birde alışmışlık var ya hani o yüzden Nokia E7-00'dan vazgeçemiyorum, ama önce bi cihazı açıp bakmam lazım sıkıntılı görürsem mekandan farklı bi cihaza yönelirim inşallah ilerde düşlediğim gibi bir cihaz çıkar da hayallerime kavuşurum