İşte Hayalimdeki Telefon...

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeli olsun ama tabiri caizse jilet gibi ince olsun o zaman nasıl tutuyor bak. Genelde kalın ve ağır olur öyle telefonlar. Örnek n97 :ehe
aynen :kıskıs: ekran büyüdükçe de klavyeli cihazlarda kalınlık artıyo doğrusu :D ama şu konsepti yapsalar ne iyi olur ama yaaa dmi baksana bi şuna bebek gibi bebeeeeeekk :kıskıs: :eller:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve abdulk4dir
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Silinen Üye 2480407
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
S alacaksan Mart
Note alacaksan Eylül haberleri takip et :oke:
Valla şuan için tek düşüncem Nokia E7-00 'ıma kavuşmak :tebessüm: inşallah ilerleyen zamanlarda note serisinden bir cihaz düşünüyorum ama mağlum üniversite var okulda meslek okulu olunca ihtiyaç çok oluyor para durmuyor o yüzden şuan için Nokia E7-00'a talim :bilmm

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kaptan al bi note 4 sanada yakışır ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan al bi note 4 sanada yakışır ya :ehe
yahu yakışırda yakışmasına :bilmm note 4 e vereceğim para ile şu iki yıllık okul boyunca bütün masraflarımı karşılarım o derece :D çok para yani mesleği elime almadan alamam galiba :züü: ama maxicep üyeleri üç beş kuruş aranızda toplayıp doğum günümde bana hediye olarak alabilirsiniz :D :sirit: :eller:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Konsept görsel eklenmiştir :D :sirit:

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Para biriktirip al

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Salı günü efsane Nokia E7-00 'ıma kavuşuyorum :eller:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Yapma parayı çöpe atma :D neyse #Note5 inşallah istediğin gibi olur veya o tarz bir telefon çıkması dileğiyle :D
ya kardeş aslına bakarsan bende isterim android hoş bi cihaz almayı ama işte durumlar el vermiyor birde alışmışlık var ya hani :tebessüm: o yüzden Nokia E7-00'dan vazgeçemiyorum, ama önce bi cihazı açıp bakmam lazım sıkıntılı görürsem mekandan farklı bi cihaza yönelirim :tebessüm: inşallah ilerde düşlediğim gibi bir cihaz çıkar da hayallerime kavuşurum :eller: :naughty:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt