teknolojibaronu
Üye
Tam bi takoz bune yavBenim zamanımda 5730 meşhurdu. Hayalimdeki telefon buydu şimdi ne telefonlar geldi geçti be
ekran ufacık klavye 10cm 
Tam bi takoz bune yavBenim zamanımda 5730 meşhurdu. Hayalimdeki telefon buydu şimdi ne telefonlar geldi geçti be
ekran ufacık klavye 10cm 
merak etme 1-2 aya haberleri çıkar note 5'in çok hızlı ilerliyor cep telefonu sektörüKim öle kim kala...

S alacaksan Martmerak etme 1-2 aya haberleri çıkar note 5'in çok hızlı ilerliyor cep telefonu sektörü![]()

Tuşlar garibime gitti madem klavyeli niye tuş takımı koyarsin kiTam bi takoz bune yavekran ufacık klavye 10cm
![]()

aynenKlavyeli olsun ama tabiri caizse jilet gibi ince olsun o zaman nasıl tutuyor bak. Genelde kalın ve ağır olur öyle telefonlar. Örnek n97![]()
ekran büyüdükçe de klavyeli cihazlarda kalınlık artıyo doğrusu
ama şu konsepti yapsalar ne iyi olur ama yaaa dmi baksana bi şuna bebek gibi bebeeeeeekk

N8Nokia C7 ve E7 dışında gerisini pek beğenmem bencede alınabilir hala![]()
Tam bi takoz bune yavekran ufacık klavye 10cm
![]()

Valla şuan için tek düşüncem Nokia E7-00 'ıma kavuşmakS alacaksan Mart
Note alacaksan Eylül haberleri takip et![]()
inşallah ilerleyen zamanlarda note serisinden bir cihaz düşünüyorum ama mağlum üniversite var okulda meslek okulu olunca ihtiyaç çok oluyor para durmuyor o yüzden şuan için Nokia E7-00'a talim 
yahu yakışırda yakışmasınakaptan al bi note 4 sanada yakışır ya![]()
note 4 e vereceğim para ile şu iki yıllık okul boyunca bütün masraflarımı karşılarım o derece
çok para yani mesleği elime almadan alamam galiba
ama maxicep üyeleri üç beş kuruş aranızda toplayıp doğum günümde bana hediye olarak alabilirsiniz

Yapma parayı çöpe atmaSalı günü efsane Nokia E7-00 'ıma kavuşuyorum![]()
neyse #Note5 inşallah istediğin gibi olur veya o tarz bir telefon çıkması dileğiyle 
ya kardeş aslına bakarsan bende isterim android hoş bi cihaz almayı ama işte durumlar el vermiyor birde alışmışlık var ya haniYapma parayı çöpe atmaneyse #Note5 inşallah istediğin gibi olur veya o tarz bir telefon çıkması dileğiyle
![]()
o yüzden Nokia E7-00'dan vazgeçemiyorum, ama önce bi cihazı açıp bakmam lazım sıkıntılı görürsem mekandan farklı bi cihaza yönelirim
inşallah ilerde düşlediğim gibi bir cihaz çıkar da hayallerime kavuşurum