şunun twitter linki neydi takibe alalım :D
wpfurkan Üye kamil5028347' Alıntı: Böyle dediğine göre bugün gelebilir o zaman Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah
kamil5028347' Alıntı: Böyle dediğine göre bugün gelebilir o zaman Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah
wpfurkan Üye Peocawe' Alıntı: şunun twitter linki neydi takibe alalım Genişletmek için tıkla ... Gabriel aul diye yaz google'e hemen twitter hesabi geliyor.
Peocawe' Alıntı: şunun twitter linki neydi takibe alalım Genişletmek için tıkla ... Gabriel aul diye yaz google'e hemen twitter hesabi geliyor.
conistorm Üye arkadaşlar şimdi güncelleme dağıtılınca kurabilmek için ne yapmak lazım yardımcı olabilicek varmı
kamil5028347 Üye conistorm' Alıntı: arkadaşlar şimdi güncelleme dağıtılınca kurabilmek için ne yapmak lazım yardımcı olabilicek varmı Genişletmek için tıkla ... Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu uygulamayı kurup Microsoft hesabınla giriş yapacaksın
conistorm' Alıntı: arkadaşlar şimdi güncelleme dağıtılınca kurabilmek için ne yapmak lazım yardımcı olabilicek varmı Genişletmek için tıkla ... Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu uygulamayı kurup Microsoft hesabınla giriş yapacaksın
Aytaç-01 Üye kimbilir_01' Alıntı: Bunda ne var toprağam? Genişletmek için tıkla ... Ben de onu soruyorum Microsoft hesabı ile giriş yapınca bu çıkıyor normal mi?
kimbilir_01' Alıntı: Bunda ne var toprağam? Genişletmek için tıkla ... Ben de onu soruyorum Microsoft hesabı ile giriş yapınca bu çıkıyor normal mi?
kimbilir_01 Üye Aytaç-01' Alıntı: Ben de onu soruyorum Microsoft hesabı ile giriş yapınca bu çıkıyor normal mi? Genişletmek için tıkla ... Evet normal toprağam, no Build yazıyor güncelleme gelince orda gösterecek sende yükleyeceksin inşallah
Aytaç-01' Alıntı: Ben de onu soruyorum Microsoft hesabı ile giriş yapınca bu çıkıyor normal mi? Genişletmek için tıkla ... Evet normal toprağam, no Build yazıyor güncelleme gelince orda gösterecek sende yükleyeceksin inşallah
Aytaç-01 Üye kamil5028347' Alıntı: Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu uygulamayı kurup Microsoft hesabınla giriş yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu çıkıyor Microsoft hesabımla giriş yaptığımda normal mi?
kamil5028347' Alıntı: Windows Phone için "Windows Insider" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu uygulamayı kurup Microsoft hesabınla giriş yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu çıkıyor Microsoft hesabımla giriş yaptığımda normal mi?
kamil5028347 Üye Aytaç-01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu çıkıyor Microsoft hesabımla giriş yaptığımda normal mi? Genişletmek için tıkla ... Evet normal şuan herkeste bu ekran görünüyor
Aytaç-01' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu çıkıyor Microsoft hesabımla giriş yaptığımda normal mi? Genişletmek için tıkla ... Evet normal şuan herkeste bu ekran görünüyor
Aytaç-01 Üye kimbilir_01' Alıntı: Evet normal toprağam, no Build yazıyor güncelleme gelince orda gösterecek sende yükleyeceksin inşallah Genişletmek için tıkla ... En kısa zamanda umarım
kimbilir_01' Alıntı: Evet normal toprağam, no Build yazıyor güncelleme gelince orda gösterecek sende yükleyeceksin inşallah Genişletmek için tıkla ... En kısa zamanda umarım
Aytaç-01 Üye kamil5028347' Alıntı: Evet normal şuan herkeste bu ekran görünüyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
kamil5028347' Alıntı: Evet normal şuan herkeste bu ekran görünüyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Dexter Morgan Üye Windows 10 512mb ramli cihazlarda düzgün çalısıyorsa tüm modellere preview sürümü gelir bence
SamilGoktas Üye Dexter Morgan' Alıntı: Windows 10 512mb ramli cihazlarda düzgün çalısıyorsa tüm modellere preview sürümü gelir bence Genişletmek için tıkla ... Şu anda konuyu okuyanlar: 38 (Üye: 26, Misafir: 12) SamilGoktas , Esendağlı , Mr.H , conistorm , dakamon , zaakaan , habbuj , dogan64 , astala_61 , Rock Ve Roll , caner1010 , hrnblt , ArMaGeDdOn_87 , KenanK , ErenMSC , ...decode... , dextro22 , dgnert , papakudioflu , hakan aydogar , kayahan35 , El~PisToLeRo , bedby , tgoksen1 , erndrdyk
Dexter Morgan' Alıntı: Windows 10 512mb ramli cihazlarda düzgün çalısıyorsa tüm modellere preview sürümü gelir bence Genişletmek için tıkla ... Şu anda konuyu okuyanlar: 38 (Üye: 26, Misafir: 12) SamilGoktas , Esendağlı , Mr.H , conistorm , dakamon , zaakaan , habbuj , dogan64 , astala_61 , Rock Ve Roll , caner1010 , hrnblt , ArMaGeDdOn_87 , KenanK , ErenMSC , ...decode... , dextro22 , dgnert , papakudioflu , hakan aydogar , kayahan35 , El~PisToLeRo , bedby , tgoksen1 , erndrdyk
Esendağlı Üye Peocawe' Alıntı: Konu yine canlanmış 40 kişi var. Genişletmek için tıkla ... Bir deli(ms)kuyuya bir taş atıyor,kırk akıllı çıkartmaya çalışıyor
Peocawe' Alıntı: Konu yine canlanmış 40 kişi var. Genişletmek için tıkla ... Bir deli(ms)kuyuya bir taş atıyor,kırk akıllı çıkartmaya çalışıyor