Püf Noktası Neden WP ve Nokia'yı kötüleme çabaları ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
adroide çamur atma konusunda wp kullanıcılarının üstüne yoktur

• Beğen
Tepkiler: lazye, Tesla0, Ali Kurtaran ve 3 diğerleri

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Wpyide kötüleme konusunda android kullanıcıları üstüne yoktur ;) @MaxipmaN

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, wpfurkan, byAndroid ve 1 kişi daha
SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Nokia ve WP ile ilgili tek bir sıkıntı yok mağazası androide göre çok zayıf kaldığı için çoğu cahil insan nokia ve wp ye suç bulup kötülüyor halbuki uygulama geliştiricileri WP ye önem verse emin olun android hikaye kalır.. eski lumia 630 kullanıcısı olarak söylüyorum.

The Pancar

The Pancar

Üye
Wp cok güzel arkadaşın telefondaki arkaplanı planı filan değiştiriyorum o kadar

emz

emz

Üye
Wp cok güzel arkadaşın telefondaki arkaplanı planı filan değiştiriyorum o kadar

İki hafta sonra gelecek güncelleme ile değişebilecek. Biz mükemmel demiyoruz güzel diyoruz. Android kullanırkende root atmadan telefon ram boşaltmıyor. Ram yüzünden durmadan kasıyor. Wp de ise ram otomatik temizleniyor ve ram yetmemesi sorunu olmuyor ?

The Pancar

The Pancar

Üye
İki hafta sonra gelecek güncelleme ile değişebilecek. Biz mükemmel demiyoruz güzel diyoruz. Android kullanırkende root atmadan telefon ram boşaltmıyor. Ram yüzünden durmadan kasıyor. Wp de ise ram otomatik temizleniyor ve ram yetmemesi sorunu olmuyor ?
Ne güzel :) yorumda wp'yi eleştirmeye yönelik bir yorum yapmadım, bunu da belirteyim. Ram konusunda ise yüksek ram kullanımı performans düşürmez artırır. Ne kadar az ram kullanılırsa o kadar hızlıdır düşuncesi bana doğru gelmiyor. Ram kullanımı; sık açılan programların belleğe alınması ve çalıştığında bellekten kullanılması demektir. Ayrıca android işletim sistemi asla ramsiz kalmaz 1 gb ram dolu olsa bile siz bir program açtığınızda program açılır bunu da arka planda çalışan bir programı kapatarak yapar.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ne güzel :) yorumda wp'yi eleştirmeye yönelik bir yorum yapmadım, bunu da belirteyim. Ram konusunda ise yüksek ram kullanımı performans düşürmez artırır. Ne kadar az ram kullanılırsa o kadar hızlıdır düşuncesi bana doğru gelmiyor. Ram kullanımı; sık açılan programların belleğe alınması ve çalıştığında bellekten kullanılması demektir. Ayrıca android işletim sistemi asla ramsiz kalmaz 1 gb ram dolu olsa bile siz bir program açtığınızda program açılır bunu da arka planda çalışan bir programı kapatarak yapar.

Senin kastettiğin performans uygulama açıkken oluyor , bir uygulama rami ne kadar yerse o kadar performans verir fakat diğer uygulamalar da o ram i o uygulamayla birlikte yerse ? O zaman kasmalar olur işte bu yüzden tezin yanlış

• Beğen
Tepkiler: emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt