Dexter Morgan
Üye
Eller.gif Acaba yarın mı gelecek
Beyler ispanya insider sayfasında telefon bölümü aktif olmuş ancak kullanılamıyormuş.
Eller.gif Acaba yarın mı gelecek
Beyler ispanya insider sayfasında telefon bölümü aktif olmuş ancak kullanılamıyormuş.
@joebelfiore: And.. did you notice we updated the Photos app in #Win10 tech preview? First of many #Win10 app updates to come...
Doğru bir yaklaşım ama ben o durumda 820 mimde o ışığa rastlamadım. Her cihazda öylemi bilmiyorum.Şarjını hiç sıfırladın mı bilmiyorum ama şarjı bittikten sonra şarja takınca windows logosu bulunan tuş bir süre yanıp sönüyor . Cihaz belli bir şarj yüzdesini yakalayınca tamamen sönüyor ve cihaz açılıyor . Demekki o tuşların hepsi birbirinden bağımsız ve istenirse windows logolu tuş yanıp söndürülebiliyor .
Doğru bir yaklaşım ama ben o durumda 820 mimde o ışığa rastlamadım. Her cihazda öylemi bilmiyorum.
Bak işte o konuda benimde bir bilgim yok . Zaten böyle bir yenilik şu an için gündemde değil bildiğim kadarıyla ama istenirse destekleyen modellerde windows logolu tuşa böyle bir işlev kazandırılabilir .
İlk nesil lumiaların kapasitif tuşlarının ışıklı olanlarında 3 ışık hep beraber yanıyor. Ayrı ayrı yanan yok. Yanlış hatırlamıyorsam ayrı ışıkları olan ilk model 925.Doğru bir yaklaşım ama ben o durumda 820 mimde o ışığa rastlamadım. Her cihazda öylemi bilmiyorum.
İlk nesil lumiaların kapasitif tuşlarının ışıklı olanlarında 3 ışık hep beraber yanıyor. Ayrı ayrı yanan yok. Yanlış hatırlamıyorsam ayrı ışıkları olan ilk model 925.
l925 te Windows logosu ışığı bağımsız diğerlerini bilmemBu led mevzusu olur ama şöyle olur yanarsa hepsi yanar söner. Öteki turlu olması için donanımın ona göre ayarlanması lazım. Şu an olsa olsa hepsinin yanması olur.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar ilk önce htc one lumia 1020 ve lumia 1520 verilecek Windows 10 doğru acaba

Şunu da unutmayalım yeri gelmişken N8 harika bir özellik daha vardı HDMİ ama bilmiyorum sistemdenmi diye biraz yavaş çalışıyordu ama güzeldiOtg ve usb olayını N8 kullanırken hiç sorunsuz şekilde yapabiliyorduk yıllar önce,umarım geldiğinde de en az aynı rahatlıkta sorunsuz olarak kullanabiliriz
Başka firmalar da Lumialar kadar çeşitli cihaz üretmiş olsaydı şu anda o listede isimleri geçerdi.Ben başka bir telefon üreticisi olsam şu listeye bakarak bile WP ye gelmem. Bu nedir arkadaş. Hep lumia.
Bunun için USB OTG özelliğine ihtiyacın olmayacak. Çünkü evrensel uygulama desteği zaten tüm cihazlarda bu tarz dosyaları anında eşitliyor. Yani bilgisayarında Office dosyası üzerinde çalışırken kaydedip çıkarak telefonunda çalışmaya kaldığın yerden devam edebilirsin.Abi ilk otg olayı çıktığında gittin aldım kabloyu ben. O da almıştır. Dolabımda duruyor. Gelsin hemen deneyeceğim o derece. Yalnız bizde mükemmel havası olacak. Hayal etsenize Office dosyalarını falan bilgisayardan alıp tele atmak falan müthiş olur. Win 10 ile daha da müthiş olur
![]()
Windows logosunu bildirim ledi , telefon kapalıyken alarmın çalışması ve tel kapalıyken şarj olması bu 3 şey wp 10'la gelir mi ? Sizce![]()
Led bildirim ışığı şu anda HTC One M8 for Windows cihazında zaten var. Mevcut cihazlar için Windows logosu ise Orta ve üst seviye cihazlarda diğer tuşlardan bağımsız olarak çalışabiliyor. Ayrıca Lumia 735'te ekranın sol üst çerçeve kısmında, şarj bittiğinde şarja ilk takıldığında Lumia 925'te Windows logosunun yapıp söndüğü gibi bir led yanıp sönüyor.Bu led mevzusu olur ama şöyle olur yanarsa hepsi yanar söner. Öteki turlu olması için donanımın ona göre ayarlanması lazım. Şu an olsa olsa hepsinin yanması olur.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
625de led yok
Bende hemen geçiyor o ekranwindows insider hotmail account'a tıklayınca bekletiyormu sizdede bunun gibi
Bugün gelecek gibiAz kaldı herhalde her yerden sayfalar kullanıma alındı haberleri geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız