İndirme iznimiz yok henüzMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tahmin etmiştim ama net paketi olmayanlara uygulanan bir yöntem değil mi bu ??? adamın net paketi yoksa bize nasıl ulaşıyor anlamış değilim. neyse hak, hukuk yasalar karşısında boynumuz kıldan inceYasal zorunluluk![]()

tahmin etmiştim ama net paketi olmayanlara uygulanan bir yöntem değil mi bu ??? adamın net paketi yoksa bize nasıl ulaşıyor anlamış değilim. neyse hak, hukuk yasalar karşısında boynumuz kıldan inceYasal zorunluluk![]()

Evet inmez. Onu yazmayı unutmuşum. Sadece görünsün diye koydum bağlantıyı.İndirme iznimiz yok henüz
Anlam verir misin @bulutsuzgece ?
"Herkese merhaba, Lumia 520 de dahil olmak üzere 512 MB'lık telefonların Win10'u üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Win10'u bu cihazlar için de kullanılır kılmak, ancak özellikler değişebilir"
"Dağıtım zamanı telefon modellerine göre de değişiklik gösterebilir. İnsider programını ilk başlattığımızda, öncelikle belli bir kısım cihaza ardından daha fazla cihaza gelecek"
"Ayrıca, Terry'nin de 21 Ocak'taki etkinlikte belirttiği gibi Şubat ayı içinde verilecek Insider sürümü üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Öncelikle iç testlerimizi bitirmemiz gerekiyor, bekleyin!"
Yarın verilmicek mi yani?
ya kardeşim afedirsinizde sistem stabil diye diye mıçıyor gibi 512 mb li telefon çıkartınız şimdi birde, çalıştırmaya çalışıyoruz diyorsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
ya kardeşim afedirsinizde sistem stabil diye diye mıçıyor gibi 512 mb li telefon çıkartınız şimdi birde, çalıştırmaya çalışıyoruz diyorsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Top şu an çizgide hakemin kararını bekliyoruzVay arkadaş buda mı gol değil yani![]()

Top şu an çizgide hakemin kararını bekliyoruz![]()