Tavsiye Xperia Manyetik şarj kablosu ?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Manyetik şarj kablosu ?
Arkadaşlar şimdi manyetik kablo alcam birkaç kişi manyetik kablo orjinal olsun diyor fakat ben adaptörün orjinal olduğu sürece kablonun etki etmeyeceğini düşünüyorum. Ne diyorsunuz aliexpress den 3-4 dolarlık bişey alayım mı?

0MG90

0MG90

Üye
Orijinal Sony manyetik kablo yok onu söyleyeyim. Ben eBay'dan aldım gelmesini bekliyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Şunu aldım kaliteli geldi, elime ulaşsın yeniden yazarım buraya

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Şunu aldım kaliteli geldi, elime ulaşsın yeniden yazarım buraya
Biliyorum bunu. Alacaktım sağlam satıcı bulamadım düz bişey aldım ben de 1.50$ a fakat aklım karıştı millet öyle diyince

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben aldım çokta memnunum Hızlıal.com üzerinden indirimdeyken aldım çünkü sürekli usb kapağını açmaya çalışmak deforme olmasına neden oluyor. :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Benim linkte verdiğimi 9 liraya aldım Hepsiburada da 30 lira

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldım çokta memnunum Hızlıal.com üzerinden indirimdeyken aldım çünkü sürekli usb kapağını açmaya çalışmak deforme olmasına neden oluyor. :oke:
Abi memnun musun peki? Yani orjinal olup olmaması sıkıntı çıkarıyor mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi memnun musun peki? Yani orjinal olup olmaması sıkıntı çıkarıyor mu?
Asla bilakis çoğu kişi sorun olur dedi ama 2 aydır kullanıyorum nerdeyse hiç sorun olmadı hızlıca şarj esiyor.usb yuvası deforme olmuyor böylece :cool

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Asla bilakis çoğu kişi sorun olur dedi ama 2 aydır kullanıyorum nerdeyse hiç sorun olmadı hızlıca şarj esiyor.usb yuvası deforme olmuyor böylece :cool
Aynen abi benim de alma amacım o zaten. Ben adaptör orjinal olduğu sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum sonuçta elektriği yollayan adaptör

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Bide dosya transferi yapabilsek iyi olurdu. Kablosuz transfer çok yavaş.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Manyetik kablo nedir ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi artık ben de verdim siparişi gelsin bakalım nasıl olacak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam abi artık ben de verdim siparişi gelsin bakalım nasıl olacak
Hayırlı olsun şimdiden faydalı bir aksesuar dockstation baktım masaüstü eh sadece stand içi 70 tl fazla vermeye gerek yok.Mıknatıs güçlü zaten karton Standı ofiste ona yasladınmı tamamdır Türk işi çözüm :cool

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun şimdiden faydalı bir aksesuar dockstation baktım masaüstü eh sadece stand içi 70 tl fazla vermeye gerek yok.Mıknatıs güçlü zaten karton Standı ofiste ona yasladınmı tamamdır Türk işi çözüm :cool
Aynen abi ben de öyle bişey yapmayı düşünüyorum alüminyum ile bakalım bi gelsin de hayırlısı ile

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Orjinal her zaman diğerlerinden daha iyidir ama yok. Sadece dock var:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt