@@DiAbLo@@
Üye
Deneyip bakcam işte. Manyetik ile normal şarj süreleri yakın mı acaba @NextmanOrjinal her zaman diğerlerinden daha iyidir ama yok. Sadece dock var![]()
Deneyip bakcam işte. Manyetik ile normal şarj süreleri yakın mı acaba @NextmanOrjinal her zaman diğerlerinden daha iyidir ama yok. Sadece dock var![]()
Her durumda geçerli değilOrjinal her zaman diğerlerinden daha iyidir ama yok. Sadece dock var![]()

Kullanmadığım için bilmiyorum ama eşittir herhaldeDeneyip bakcam işte. Manyetik ile normal şarj süreleri yakın mı acaba @Nextman
Bana göre hiç fark yok kardeşim hatta seri doluyor diyebilirim ancak pc ile bağlantısı yapma orijinal adaptör ile bağlaDeneyip bakcam işte. Manyetik ile normal şarj süreleri yakın mı acaba @Nextman
Yakın mı yani? Mesela 1.5 saatte şarj oluyor normal ile. Manyetikte de buna yakın olur mu 2 saat filan?Her durumda geçerli değil![]()
Tabi ki pc ile bağlamam gücü yetmezBana göre hiç fark yok kardeşim hatta seri doluyor diyebilirim ancak pc ile bağlantısı yapma orijinal adaptör ile bağla![]()
Hayır o kadar Uçuk süre olmaz olursa sorun var demektir sonuçta normal şarj ile arasındaki tek fark Bağlantı girişleri, başka bir fark yok. Artı eksi kutuplarının tutuş Şekli ile Süreyi değiştirmezYakın mı yani? Mesela 1.5 saatte şarj oluyor normal ile. Manyetikte de buna yakın olur mu 2 saat filan?
Tamamdır o zaman bitane de stant yaptım mı tadından yenmezHayır o kadar Uçuk süre olmaz olursa sorun var demektir sonuçta normal şarj ile arasındaki tek fark Bağlantı girişleri, başka bir fark yok. Artı eksi kutuplarının tutuş Şekli ile Süreyi değiştirmez![]()
Sade kartonmu sanıyorsunAbi karton ne ki alüminyum yanında![]()
ilk fırsatta eklerim resmini BekliyorumSade kartonmu sanıyorsunilk fırsatta eklerim resmini
![]()

kaç güne geliyor hacı herşey dahil mi 1.80 dolar1.80$ a aliexpress ten aldım kardeşim.
Aynen kardeşim. Yaklaşık 25-35 gün içinde geliyor.kaç güne geliyor hacı herşey dahil mi 1.80 dolar
Aynen kardeşim. Yaklaşık 25-35 gün içinde geliyor.