Bana da alsana kanki derken? Bu samimiyet nereden geliyor acaba?!Bana da alsana kanki
Teşekkür ederim tavsiye için ben de öyle düşünüyorum zaten. Facebook'ta bir grupta gördüm yok gerçek kullanın falan filan ama adam n11 den almışOrijinal Sony manyetik kablo yok onu söyleyeyim. Ben eBay'dan aldım gelmesini bekliyorum.
Biliyorum bunu. Alacaktım sağlam satıcı bulamadım düz bişey aldım ben de 1.50$ a fakat aklım karıştı millet öyle diyinceŞunu aldım kaliteli geldi, elime ulaşsın yeniden yazarım buraya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi memnun musun peki? Yani orjinal olup olmaması sıkıntı çıkarıyor mu?Ben aldım çokta memnunum Hızlıal.com üzerinden indirimdeyken aldım çünkü sürekli usb kapağını açmaya çalışmak deforme olmasına neden oluyor.![]()
Asla bilakis çoğu kişi sorun olur dedi ama 2 aydır kullanıyorum nerdeyse hiç sorun olmadı hızlıca şarj esiyor.usb yuvası deforme olmuyor böyleceAbi memnun musun peki? Yani orjinal olup olmaması sıkıntı çıkarıyor mu?

Aynen abi benim de alma amacım o zaten. Ben adaptör orjinal olduğu sürece sorun çıkacağını zannetmiyorum sonuçta elektriği yollayan adaptörAsla bilakis çoğu kişi sorun olur dedi ama 2 aydır kullanıyorum nerdeyse hiç sorun olmadı hızlıca şarj esiyor.usb yuvası deforme olmuyor böylece![]()
Wifi ile bağlarsan çok daha hızlı oluyorBide dosya transferi yapabilsek iyi olurdu. Kablosuz transfer çok yavaş.
Wifi ile bağlantı yavaş işteWifi ile bağlarsan çok daha hızlı oluyor
Airdroid kullan kardeşimBide dosya transferi yapabilsek iyi olurdu. Kablosuz transfer çok yavaş.

Xperia cihazların şarj girişiManyetik kablo nedir ?
Hayırlı olsun şimdiden faydalı bir aksesuar dockstation baktım masaüstü eh sadece stand içi 70 tl fazla vermeye gerek yok.Mıknatıs güçlü zaten karton Standı ofiste ona yasladınmı tamamdır Türk işi çözümTamam abi artık ben de verdim siparişi gelsin bakalım nasıl olacak

Aynen abi ben de öyle bişey yapmayı düşünüyorum alüminyum ile bakalım bi gelsin de hayırlısı ileHayırlı olsun şimdiden faydalı bir aksesuar dockstation baktım masaüstü eh sadece stand içi 70 tl fazla vermeye gerek yok.Mıknatıs güçlü zaten karton Standı ofiste ona yasladınmı tamamdır Türk işi çözüm![]()