Uretimi durdu diye destegininde duracagini zannetmiyorum ama s5 almayi dusunuyorumAlpha üretimi durmuş ara bi cihazdır s5 ise amiral cihazdır.Sen destek almayacak cihazı mı alırsın ? Sebebi ?
512mb ramlı android 5'li telefon çıkaran ama 1gb ramlı telefona ram az diye Android 4.4!!!! vermeyen, üretimi durmuş telefona hiç bir şey vermez.Saçmalamayın ya üretim durdu diye yazılım destek durmaz.
Saçmala sende en az18 ay boyunca destek vermesi gerek neyin kafası bu onuda anlamış değilim.512mb ramlı android 5'li telefon çıkaran ama 1gb ramlı telefona ram az diye Android 4.4!!!! vermeyen, üretimi durmuş telefona hiç bir şey vermez.
O 18 ay destek yeni android güncelleme verecekleri anlamına gelmiyor. O sadece 18 ay içinde mesela firmware'de sorun çıkarsa falan hata güncellemesi mecburiyeti var.Saçmala sende en az18 ay boyunca destek vermesi gerek neyin kafası bu onuda anlamış değilim.
Mecbur verecek bir tane zaten arastirirsaniz mart ayi içlerinde alacağını göreceksinizO 18 ay destek yeni android güncelleme verecekleri anlamına gelmiyor. O sadece 18 ay içinde mesela firmware'de sorun çıkarsa falan hata güncellemesi mecburiyeti var.
Bende alpha'yı beğeniyorum cihaz'da sorun yok ama bence güncelleme olayı s5'de çok daha garanti. Sonralarda custom rom falan'da s5'de daha kolay olur.
Şaka mısın sen alpha üst düzey bi telefon ace lerle karıştırdın heraldeSaçma saçma konuşuyosun.18 ay destek vermek zorundamışmış.samsung bu gelde bana sor
![]()

Bu kadarO 18 ay destek yeni android güncelleme verecekleri anlamına gelmiyor. O sadece 18 ay içinde mesela firmware'de sorun çıkarsa falan hata güncellemesi mecburiyeti var.
Bende alpha'yı beğeniyorum cihaz'da sorun yok ama bence güncelleme olayı s5'de çok daha garanti. Sonralarda custom rom falan'da s5'de daha kolay olur.

Alpha devam üretilip s serisi ve note serisi gibi devam etseydi s5 gibi güncelleme alırdı ama şimdiki haliyle zar zor 1 tane alır almaz.Şaka mısın sen alpha üst düzey bi telefon ace lerle karıştırdın heralde![]()
Üretimin bitmesiyle yazılım bitmesi ne alaka hala anlamış değilim. Donanım ve telefon güncelliğini yitirdiyse eyvallahAlpha devam üretilip s serisi ve note serisi gibi devam etseydi s5 gibi güncelleme alırdı ama şimdiki haliyle zar zor 1 tane alır almaz.

Biz kullanıcılar için sorun yok zaten bizim sorunuz o değil. Üretilmiyor diye donanım kötü falan diyen de yok. Konu zaten güncelleme. Şimdi samsung her firma gibi paraya odaklı bir şirket. S3 gibi milyonlar satan telefona 4.4 vermezken bir kaç ay satışa sunulan ve ondan sonra üretilmeyip ve hadi bir kaç yüz bin satan telefona aylar sonra veya 5.1,5.2 çıktığında niye yazılım için zaman ve para ayırsın. Biz cihaz kötü ondan almaz falan demiyoruz.Üretimin bitmesiyle yazılım bitmesi ne alaka hala anlamış değilim. Donanım ve telefon güncelliğini yitirdiyse eyvallah![]()
Bende diyorum adamlar böyle bir telefon sokmuş piyasaya ve 4.4.4 le çıkmış bir cihaz android L güncellemesini alamicak ha s3 ics yle çıkmadı mı sonra jb 4.1.2 almadı mı ondan sonrada 4.3 alıp final yapmadı mı? Eee adamlar napsin, 3 tane android güncellemesi yapmışlar. Android L güncellemesinide ilk veren onlar bakalim daha Xperiacilar bekliyor htc sözünü tutamadı ama çıkardı o da güncellemeyi yani bu bir ace değil hiç güncelleme almayacak üst düzey antutuda 50 bin puan sınırini aşan bir cihaz android L alsın devamınida alırBiz kullanıcılar için sorun yok zaten bizim sorunuz o değil. Üretilmiyor diye donanım kötü falan diyen de yok. Konu zaten güncelleme. Şimdi samsung her firma gibi paraya odaklı bir şirket. S3 gibi milyonlar satan telefona 4.4 vermezken bir kaç ay satışa sunulan ve ondan sonra üretilmeyip ve hadi bir kaç yüz bin satan telefona aylar sonra veya 5.1,5.2 çıktığında niye yazılım için zaman ve para ayırsın. Biz cihaz kötü ondan almaz falan demiyoruz.
Kesinlikle doğruBende diyorum adamlar böyle bir telefon sokmuş piyasaya ve 4.4.4 le çıkmış bir cihaz android L güncellemesini alamicak ha s3 ics yle çıkmadı mı sonra jb 4.1.2 almadı mı ondan sonrada 4.3 alıp final yapmadı mı? Eee adamlar napsin, 3 tane android güncellemesi yapmışlar. Android L güncellemesinide ilk veren onlar bakalim daha Xperiacilar bekliyor htc sözünü tutamadı ama çıkardı o da güncellemeyi yani bu bir ace değil hiç güncelleme almayacak üst düzey antutuda 50 bin puan sınırini aşan bir cihaz android L alsın devamınida alır