YaşlıTaşCocuk54
Üye
Çok şey oldu [emoji27] [emoji53]selam arkadaşlar kurmayı başarmışız sanırım bakamadım dünden beri bende![]()
Çok şey oldu [emoji27] [emoji53]selam arkadaşlar kurmayı başarmışız sanırım bakamadım dünden beri bende![]()
Türkçe yaz sunuXda da falan yazıyorlar rom yüklemeden önce ordan baktım copy yaptım
ben anlamadım ya ben malım yada çoğu kişi anlamicakEvet 3 kişi basarili kurdu 2 kişi başarısız biyerde hata yaptılar cozemedik. Ama yükleniyor ama coook sagolselam arkadaşlar kurmayı başarmışız sanırım bakamadım dünden beri bende![]()
Yaptığımız romda da varYedekte arkadasin programlar falan var
XDA da alcatelin romlarını görmüştüm acaba orda yapılan romlar bizim tele olur muXda da falan yazıyorlar rom yüklemeden önce ordan baktım copy yaptım

inş sorunsuz çalışır güncelleme alır da kurtuluruz telpadanEvet 3 kişi basarili kurdu 2 kişi başarısız biyerde hata yaptılar cozemedik. Ama yükleniyor ama coook sagol

Ekledim anlamiyacak olan onu bu işe hic bulaşmasınTürkçe yaz sunuben anlamadım ya ben malım yada çoğu kişi anlamicak
Bende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunuXDA da alcatelin romlarını görmüştüm acaba orda yapılan romlar bizim tele olur mu
inş sorunsuz çalışır güncelleme alır da kurtuluruz telpadan![]()
aynen bu işi yaparken çok dikkatli okumak lazımEkledim anlamiyacak olan onu bu işe hic bulaşmasın
bende samsung wave vardı bada işletim sistemli ona android yüklemiştim sıkıldıkça yükleyip değiştiriyordumBende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunu
bunu eşim almış hediye yoksa samsungdan şaşmam çünkü XDA da en çok rom yapılan telefon samsungun 
Bunu derdi çekilmez be mtk Çin hayatta uğraşamam bida böyle telefon istemembende samsun wave vardı bada işletim sistemli ona android yüklemiştim sıkıldıkça yükleyip değiştiriyordumbunu eşim almış hediye yoksa samsungdan şaşmam çünkü XDA da en çok rom yapılan telefon samsungun
![]()
Sen ne yapacan hadi benimki açılmıyorBen yarin bidaha yapcam zaten
hertürlü denedim olmadı yaaa5 sn bekleme direk tak bende direk takınca tanıdı downloada bas hemen tak