Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

memo4535

memo4535

Üye
Yedekte arkadasin programlar falan var

• Beğen
Tepkiler: caneira07
jeosalih

jeosalih

Üye
selam arkadaşlar kurmayı başarmışız sanırım bakamadım dünden beri bende :)
Evet 3 kişi basarili kurdu 2 kişi başarısız biyerde hata yaptılar cozemedik. Ama yükleniyor ama coook sagol

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve sebo7
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: caneira07, jeosalih ve sebo7
jeosalih

jeosalih

Üye
Vallaha bana bu kadar yeter ben konudan çekiliyom. Uyarı türkçe yazsın tamam. Talimata uyunca yükleniyor. Bizi olursa özel msj atın konudan abonelik kaldırıyorum

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
XDA da alcatelin romlarını görmüştüm acaba orda yapılan romlar bizim tele olur mu :)

inş sorunsuz çalışır güncelleme alır da kurtuluruz telpadan :)
Bende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunu

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bende biraz uzaklaşıyorum ama gene yardimci olacam

• Beğen
Tepkiler: seytanazapta666 ve caneira07
sebo7

sebo7

Üye
Bende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunu
bende samsung wave vardı bada işletim sistemli ona android yüklemiştim sıkıldıkça yükleyip değiştiriyordum :) bunu eşim almış hediye yoksa samsungdan şaşmam çünkü XDA da en çok rom yapılan telefon samsungun :)

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
bende samsun wave vardı bada işletim sistemli ona android yüklemiştim sıkıldıkça yükleyip değiştiriyordum :) bunu eşim almış hediye yoksa samsungdan şaşmam çünkü XDA da en çok rom yapılan telefon samsungun :)
Bunu derdi çekilmez be mtk Çin hayatta uğraşamam bida böyle telefon istemem

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Valla emeği geçen herkese tesekkurler yarın tekrar denicem :) EE artık yaparım artık sonuçta olay nihai halini aldı sanırım biraz bilgi karışıklığı olduğu için başarısız oldum :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
memo4535

memo4535

Üye
Ben yarin bidaha yapcam zaten

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Ne var ne yok noldu

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
şimdi tekrar denedim download dıyorum 5 sn sonra kabloyu takıyorum ama bişi olmuyor usb aygıtı tanınmadı diyor

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
5 sn bekleme direk tak bende direk takınca tanıdı downloada bas hemen tak

• Beğen

Üst Alt