Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Arayan soran yok demişsin biz ararız kardeşimizi özelden numarını gönder görünmesini istemiyorsan

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arayan soran yok demişsin biz ararız kardeşimizi özelden numarını gönder görünmesini istemiyorsan
Böyle bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum gerçekten çok iyisiniz :)

Attım :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
...decode...

...decode...

Üye
Yazın beni de W10 beta kurmayacaklar listesine, Denim 820'ye geldiği anda kararlı sürümden devam edeceğim.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
microsoft office ve cortana

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tahminlerime göre pazartesi saat 20:00 sularında Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü yüklü Lumia 930'umdan buraya mesaj yazıyor olacağım :ehe

• Beğen
Tepkiler: dakamon, kaygisiz43, emz ve 5 diğerleri

skynet

Üye
Tahminlerime göre pazartesi saat 20:00 sularında Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü yüklü Lumia 930'umdan buraya mesaj yazıyor olacağım :ehe
Hocam alacak modellerin listesi ne zaman yayınlanır ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Daniel Rubino demiş ki:

Guys at MSFT it's time. Release the preview for phones.

Anlamı sanırım Microsoft vakti geldi çocuklar Preview for Phone serbest bırakma nın demiş oksa gerek!!!

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam alacak modellerin listesi ne zaman yayınlanır ?
Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmişim. Ön izleme yayınlanınca sistem gereksinimleri ve alacak cihazların listesi yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmişim. Ön izleme yayınlanınca sistem gereksinimleri ve alacak cihazların listesi yayınlanır.
Abi Daniel Rubino nun dediğini doğru çevirmişmiyim? Sende pazartesi dedin umutlanalım mı?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben uzaktan bakamam içinde olmalıyım pazartesi ben butonu çökertirim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: necdetbulut ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 10 beta gelsin kurmazsan namerdim:) pfd çıktı çıkalı hiç bir ara güncellemeyi kaçırmamış biriyim sonuçta:kop2:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, kamil5028347 ve skynet

skynet

Üye
Wp 10 beta gelsin kurmazsan namerdim:) pfd çıktı çıkalı hiç bir ara güncellemeyi kaçırmamış biriyim sonuçta:kop2:
Hocam yüklemeye can atıyoruz ama bir de 620'ye sonra verirlerse işte o zaman çok kötü olur :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve byibo
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam yüklemeye can atıyoruz ama bir de 620'ye sonra verirlerse işte o zaman çok kötü olur :D
O zaman Microsoft CEO'sundan , Bill Gates amcamıza kadar alayının kulaklarını çınlatırız:) Hatta bu 620 yi tasarlayan arkadaşları pas geçmeyiz. :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi günün bombası geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, alasulumurat, emz ve 9 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi Daniel Rubino nun dediğini doğru çevirmişmiyim? Sende pazartesi dedin umutlanalım mı?
Sayılır, MSFT'deki çocuklar! zamanı geldi. Salıverin gelsin güncellemeyi demiş ama ben o artık pek takmıyorum.

• Beğen

Üst Alt