braayn
Üye
bendensin sende kurma seyretmek daha zevkli olacakMesela ben bu sefer win10 un önizlemesini kurmıcam. Yorumlarla fotolarla gidişatı seyredicem.O yüzden.

bendensin sende kurma seyretmek daha zevkli olacakMesela ben bu sefer win10 un önizlemesini kurmıcam. Yorumlarla fotolarla gidişatı seyredicem.O yüzden.

Böyle bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum gerçekten çok iyisinizArayan soran yok demişsin biz ararız kardeşimizi özelden numarını gönder görünmesini istemiyorsan

Aynenbendensin sende kurma seyretmek daha zevkli olacak![]()
bi gizemi kalsın 
Onların bir listesi vardı . 

Bende istesem. Kardeşimizi arar sorarız yani.Böyle bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum gerçekten çok iyisiniz
Attım![]()
Tahminlerime göre pazartesi saat 20:00 sularında Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü yüklü Lumia 930'umdan buraya mesaj yazıyor olacağım![]()
Hocam alacak modellerin listesi ne zaman yayınlanır ?Tahminlerime göre pazartesi saat 20:00 sularında Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme sürümü yüklü Lumia 930'umdan buraya mesaj yazıyor olacağım![]()
Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmişim. Ön izleme yayınlanınca sistem gereksinimleri ve alacak cihazların listesi yayınlanır.Hocam alacak modellerin listesi ne zaman yayınlanır ?
Abi Daniel Rubino nun dediğini doğru çevirmişmiyim? Sende pazartesi dedin umutlanalım mı?Yukarıdaki mesajlarımda bahsetmişim. Ön izleme yayınlanınca sistem gereksinimleri ve alacak cihazların listesi yayınlanır.
Yazın beni de W10 beta kurmayacaklar listesine, Denim 820'ye geldiği anda kararlı sürümden devam edeceğim.

Hocam yüklemeye can atıyoruz ama bir de 620'ye sonra verirlerse işte o zaman çok kötü olurWp 10 beta gelsin kurmazsan namerdimpfd çıktı çıkalı hiç bir ara güncellemeyi kaçırmamış biriyim sonuçta
![]()

O zaman Microsoft CEO'sundan , Bill Gates amcamıza kadar alayının kulaklarını çınlatırızHocam yüklemeye can atıyoruz ama bir de 620'ye sonra verirlerse işte o zaman çok kötü olur![]()
Hatta bu 620 yi tasarlayan arkadaşları pas geçmeyiz. 
Sayılır, MSFT'deki çocuklar! zamanı geldi. Salıverin gelsin güncellemeyi demiş ama ben o artık pek takmıyorum.Abi Daniel Rubino nun dediğini doğru çevirmişmiyim? Sende pazartesi dedin umutlanalım mı?