baskahmet
Üye
Evet etkili. Bazi kullanmadiklarini devre disi birak sarja etkisi buyuk beklemedeBen bunun uygulama penceresini sevmiyorumAma pil tasarrufu hakikaten çok etkili, bugün denedim birkaç saat kurcaladım cihazı %4-5 gitti
![]()
Evet etkili. Bazi kullanmadiklarini devre disi birak sarja etkisi buyuk beklemedeBen bunun uygulama penceresini sevmiyorumAma pil tasarrufu hakikaten çok etkili, bugün denedim birkaç saat kurcaladım cihazı %4-5 gitti
![]()
Gece denerim büyük ihtimalEvet etkili. Bazi kullanmadiklarini devre disi birak sarja etkisi buyuk beklemede
Gercekten guzellesmis dimi romGece denerim büyük ihtimal![]()
bende begendimGercekten guzellesmis dimi rombende begendim

Soruma da baksan ya yukardaDaha geliştirilmesi gerekli bence. Arada donup kalıyor ama genel anlamda güzel![]()
Halim abi samsung kamerasina benzer kamera varmi bunun kamerasini begenmiyorum

Google nin de ayni tipa tip. Kamera sorun olmasa ya ben bi arastirayimBen de bundan şikayetçiyim @baskahmet Kamerası için ben google ın kendi uygulamasını indirirm, samsung için bir araştırma yapmadım daha. Stock romdan çekebilseydik![]()
Google nin de ayni tipa tip. Kamera sorun olmasa ya ben bi arastirayim
Abu ben biraz arastirayim. Arastirmaktan zarar gelmezBu kamerayla aynı gözükse de farklı özelliklere sahip.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızincelemek lazım

Ben filtre uygulamalarini kullanmiyorum cekim icinHalim abi bi kamera buldum isimi goruyor benim. Hd Camera Ultra diye orjinalinden iyi gibi. Veya orjinali de iyi skinti yokmus baktim daplay storede filtre guzellik kamera var tamam bu hepsinden iyi
![]()
dslr camera var o daha iyi sahsenBen stock dönmek zorunda kaldım ya :/ com google diye birşey hep duruyo telefonu kullanamıyordumBen filtre uygulamalarini kullanmiyorum cekim icindslr camera var o daha iyi sahsen

Uygulama ayarlariyla ugrasmissin. Durduk yere o hatayi vermezdi. Hangi uygulamayi sildinBen stock dönmek zorunda kaldım ya :/ com google diye birşey hep duruyo telefonu kullanamıyordum![]()
Bilmiyorum sadece gaps ile gelen hangout play müzik felan silmiştim :??Uygulama ayarlariyla ugrasmissin. Durduk yere o hatayi vermezdi. Hangi uygulamayi sildin
Reset atsaydin duzelirdi aynisi ben de oldu. Titanium ile kaldirdiktan sonra hata verdi reset attim hata duzeldiBilmiyorum sadece gaps ile gelen hangout play müzik felan silmiştim :??
Hadi be gitti rom o zamanReset atsaydin duzelirdi aynisi ben de oldu. Titanium ile kaldirdiktan sonra hata verdi reset attim hata duzeldi
neyse bakalım ne kadar stockta kalabileceğim ?Dostum kimse kesin bir şey soyleyemez. 6 aydir "Bu hafta kesin gelir" cumlesi duydum ki zaten benim için çokta önemli değil. Odin sagolsunArkadaşlar sizce ülkemize ne zaman gelir. Neredeyse 7 ay geçti Rusya'ya çıkalı.