Doğru. Bazı servislerde var..Internette arastirirken mi ne gozume carpmisti
adamin biri telefonu servise vermis
Turk kitkati yuklemisler
Doğru. Bazı servislerde var..
5 servisin 1 inde kitkat vardır. Şans belji kitkat yüklerler![]()
eski samsung cihazim Denizlideki teknik serviste yapiliyordu
simdide haporloru cizirdiyo acaba servise verip haporloru yaptirip tabi yuklerlerse bide kitkati alip bi root mu caksam
5 servisin 1 inde kitkat vardır. Şans belji kitkat yüklerler
S3 için de kitkat için birçok yerde tarih verilmiştiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu siteye bir bakın burda s4 ve türevleri için güncelleme tarihleri verilmiş ve lollipop için listede s4 minide bulunuyor

Bu gelmeyeceği anlamına gelmez umutlu olalımS3 için de kitkat için birçok yerde tarih verilmişti![]()
S4 Miniye gelicek lollipop ben bekliyorum gelir de..Bu gelmeyeceği anlamına gelmez umutlu olalım
Ayriyetten sitede s3 te var ama canceled yazıyo düşünülmüş ama iptal olmuş ben beklemiyo değilim s4 mini için
İnşallahAynı sitede sorulmuş s4 mini alıcakmı güncelleme diye evet bütün s4 sürümleri güncelleme alıcak diye site admininden cevap gelmiş.
Ben hala cm12 deyim. Ufak tefek aksaklık dışında Şuan bi problem yok@qradyant Halim abi nasil gidiyor cm12 , bende official kullaniyom 10 surumunu. Cok begendim 4 gundur bundayim ilk defa cm de bu kadar uzun kaldimsende durum nasil
Ben bekliyorum evet romda hata yokBen hala cm12 deyim. Ufak tefek aksaklık dışında Şuan bi problem yok![]()
Bu arada S4 miniye Lollipop geleceğini sanmıyorum
Jamaicaya bile geldi Türkiye gelmediJamaicaaabuda geldi

5 guncellemesi icin nisan mayis tarih verilmisti o zamana bize kitkat yeni gelirJamaicaya bile geldi Türkiye gelmedi![]()

Nerdeyse herkes custom rom kullaniyor. Takmiyolar artik5 guncellemesi icin nisan mayis tarih verilmisti o zamana bize kitkat yeni gelir![]()
![]()
bende dahilHerkes customHala stock kullanan var mi ya![]()