reflex
Üye
Yeni yükledim napak daha stabil rom yok adam akıllıHala stock kullanan var mi ya![]()
Yeni yükledim napak daha stabil rom yok adam akıllıHala stock kullanan var mi ya![]()
Hala stock kullanan var mi ya![]()
nasip degilmis 
Operatör için olabilir o denemeukrayna kvistar 4.4.2 ve yeni sürüm olmuş I9190XXUCOB1 . Denesekmi bilemedim![]()
aynen operatör daha öncede başka kurmuştu telefonun açılışı değişmiştiOperatör için olabilir o deneme
bant sürümü değişmiş ya ondan şey ettimEe burda s4 mini de var lollipop gelecekmi acaba [emoji39]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lollipop listesi ace style bile var ilginç bir liste
Bence Android 5.0 Aldıgında KitKata Dönüş Nasıl Yapılır Diye Konular Türemeye Başlicak S5'i Bile 5.0 La Batırdı Samung S4 Miniyimi BatırmiycakEe burda s4 mini de var lollipop gelecekmi acaba [emoji39]

Duvar kağıdın çok güzel dostum alabilirmiyim?Tamamdir beyler
Kitkat a gecis yaptim
Lolli cikti biz geri kaldik ama olsun artik
Nj3 mu ne o romu kurdum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hala bu telefonu kullanan var mı ya ?Hala stock kullanan var mi ya![]()

Ben kullaniyorum ve kullanmaya devam edicemHala bu telefonu kullanan var mı ya ?[emoji14]

Bırakırsınız bırakırsınızBen kullaniyorum ve kullanmaya devam edicem![]()
@beytullah6767 
Istesemde birakamam ailem almaz ayrica birakmicam 2.5-3 sene sonra birakirimBırakırsınız bırakırsınız@beytullah6767
![]()

Sen rom atarmıydın laTamamdir beyler
Kitkat a gecis yaptim
Lolli cikti biz geri kaldik ama olsun artik
Nj3 mu ne o romu kurdum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İyi bilirim bak o hissiIstesemde birakamam ailem almaz ayrica birakmicam 2.5-3 sene sonra birakirim![]()

Vayyy bayağıdan beri göremedim seni nerelerdeydin?Hala bu telefonu kullanan var mı ya ?![]()
![]()
Foruma girmiyordum yav artık çok sıkıcı gelmeye başlamıştıVayyy bayağıdan beri göremedim seni nerelerdeydin?