Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sinir bozucu olmaya başladı isyan etcem artık ne zaman rom yüklemeye kalksam hep hata veriyor şu gapps ağlıcam o derece hep burdan sorunsuz şekilde indiriyorum neden böyle ya

Wıpe yapıp denedınmı?

djraghav

djraghav

Üye
tabikide wipe ları unutmuyorum eğer gapps yüklemeden başlatırsam telefon açılıyor öbür türlü açılmıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
tabikide wipe ları unutmuyorum eğer gapps yüklemeden başlatırsam telefon açılıyor öbür türlü açılmıyor

Gaps yüklenmıyor ve telefon acılmıyormu?

Gaps yüklemeye Çalıştığında yüklenemiyorsa da açılması lazım bataryayı çıkar tak yapıp denedınmı?

djraghav

djraghav

Üye
gaapsı yüklerken hata alıyorum daha sonra olmuyor açılmıyor telefon . önce romu yükledim açtım telefonu açıldı sonra gaapsı yükledim telefon açıldı ama kullanamadım sürekli telefonda şu hata vardı "google play hizmetleri durduruldu" gibi gbibi şeyler vardı bende s5 kullanmak zorunda kaldım bunu kullanmak istiyorum şu gapps yüzünden kafayı yicem

djraghav

djraghav

Üye
bahadir abi bi çözüm bul yardım et nolur

reflex

reflex

Üye
Son çıkan 04 sürümü iyi kurun beyler.

djraghav

djraghav

Üye
yaptım hiçbirşey değişmedi gene aynı hata başka yerden indirdim gapps ı onu deniyeceğim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Şarj yiyen Bazı uygulamaları göstermiyor tek başlıkta topluyor sanırım.
Aa evet olabilir ya.Şarjıda güzel bu romun.65 Şarj var 2 saat 20 Dk ekran süresi ve 14 saat bekleme süresi..

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
djraghav

djraghav

Üye
ben sorunumu çözemedim gapps da hep hata veriyor başka gaaps indirdim hata vermedi ama yinede durduruldu hatası aldım telefonu kullanamadım :( bende s5 e dönmek zorunda kladım

baskahmet

baskahmet

Üye
ben sorunumu çözemedim gapps da hep hata veriyor başka gaaps indirdim hata vermedi ama yinede durduruldu hatası aldım telefonu kullanamadım :( bende s5 e dönmek zorunda kladım
S5 E dönmek zorunda kaldım diye birşey yok.Stock dönseydin.Ayrıca gapps cwm den yükle sonra wipe cache ve dalvik cache yapacaksın.Lollipop gapps indirdiğinden emin ol..
Bahadır abi unofficiale güncelleme geldi :D

djraghav

djraghav

Üye
stock yüklemek uzun sürüyor vaktim yoktu kardeşim bu arada nasıl düşünüyosun nerenden düşünüyosun bilmiyorum ama sadece yardım aradım. gece gece stock ta kalmak aklıma gelmedi ve burda ne verildiyse onu indirdim kardeşim.Dediklerin için sağol deniyeceğim

baskahmet

baskahmet

Üye
stock yüklemek uzun sürüyor vaktim yoktu kardeşim bu arada nasıl düşünüyosun nerenden düşünüyosun bilmiyorum ama sadece yardım aradım. gece gece stock ta kalmak aklıma gelmedi ve burda ne verildiyse onu indirdim kardeşim.Dediklerin için sağol deniyeceğim
Rica ederim dostum temizden bi gapps indir konudaki

djraghav

djraghav

Üye
onu indirdim zaten senin dedniğin gibi yapcam şimdi

Üst Alt