Bahadir_fb
Üye
gerçekten sinir bozucu olmaya başladı isyan etcem artık ne zaman rom yüklemeye kalksam hep hata veriyor şu gapps ağlıcam o derece hep burdan sorunsuz şekilde indiriyorum neden böyle ya
Wıpe yapıp denedınmı?
gerçekten sinir bozucu olmaya başladı isyan etcem artık ne zaman rom yüklemeye kalksam hep hata veriyor şu gapps ağlıcam o derece hep burdan sorunsuz şekilde indiriyorum neden böyle ya
tabikide wipe ları unutmuyorum eğer gapps yüklemeden başlatırsam telefon açılıyor öbür türlü açılmıyor
Bencede abi olabilir ya![]()
bahadir abi bi çözüm bul yardım et nolur
Son çıkan 04 sürümü iyi kurun beyler.
Bende azalmiyor zatenBu güncellemede Restart yapınca benim şarj azalmıyor artık sende durum ne?
kurdunmu guncellemeyi abi ben kurmucam 2-3 gun beklicemBende azalmiyor zatenkurdunmu guncellemeyi abi ben kurmucam 2-3 gun beklicem

Bende onu kurmayi dusunuyomBelki akşamı beklerim 5 gelir![]()
Abi pil ekraninda android is diye birsey var 12 sarj yiyor o ne biliyormusunBende onu kurmayi dusunuyomAbi pil ekraninda android is diye birsey var 12 sarj yiyor o ne biliyormusun
Aa evet olabilir ya.Şarjıda güzel bu romun.65 Şarj var 2 saat 20 Dk ekran süresi ve 14 saat bekleme süresi..Şarj yiyen Bazı uygulamaları göstermiyor tek başlıkta topluyor sanırım.
S5 E dönmek zorunda kaldım diye birşey yok.Stock dönseydin.Ayrıca gapps cwm den yükle sonra wipe cache ve dalvik cache yapacaksın.Lollipop gapps indirdiğinden emin ol..ben sorunumu çözemedim gapps da hep hata veriyor başka gaaps indirdim hata vermedi ama yinede durduruldu hatası aldım telefonu kullanamadımbende s5 e dönmek zorunda kladım

Rica ederim dostum temizden bi gapps indir konudakistock yüklemek uzun sürüyor vaktim yoktu kardeşim bu arada nasıl düşünüyosun nerenden düşünüyosun bilmiyorum ama sadece yardım aradım. gece gece stock ta kalmak aklıma gelmedi ve burda ne verildiyse onu indirdim kardeşim.Dediklerin için sağol deniyeceğim