Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiği kişinin yazdıkları komikmiş en azından ona gülmüş oldum :)

Hey, Gabe... I've not gone out of my house (spent the time checking for W10 f/phones update); I'm gonna lose my job and girlfriend!

Puhahahahaha hakkaten abartmış :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Aybin.Kilic

braayn

braayn

Üye
siz 4 şubatta wp 10 alın ben 5 şubat perşembe günü Denim alayım yok öyle yağma :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben zaten 4 şubatta gelse çok şaşırırdım . 8.1'den önce bir çok hazırlık yapılmış ve preview ancak hazırlıklar tamamlandığında yayınlanmıştı . Biz de bu hazırlıkları sistem uygulamalarının güncellenmesinden , sdk'dan ve çeşitli sızıntılardan takip etmiştik . W10 gibi 8.1'den hacimce ve getireceği köklü değişiklikler itibari ile oldukça büyük ve geniş çaplı bir güncellemenin henüz hazırlanma aşamasında olduğu kanaatindeyim . Zaten konferansta da bir bütün olarak değil ayrı ayrı gösterildi yenilikler . Bu da henüz hazır olmadığının göstergesi . Tabi konferansın mobil ağırlıklı olmamasının da etkisi yadsınamaz bir gerçek .

Daha önce bir kaç kez yazmıştım. Wp 10 beta gelmeyebilir. Gdr 2 ortalıkta dolaşıyordu. Herkes wp 10 için beklerken Gdr2 gelirse seyret gümbürtüyü :)
Telefonu satanlar mı demezsin, sisteme ve MC ye sövenler mi demezsin?!! Zaten Denim güncellemesi çok ağır ilerliyor. (Ha benim işime gelir. 1520 fiyatları 850-1200 bandından 700-850 bandına geriler.)

braayn

braayn

Üye
benim şahsi fikrim ;
1.Denim
2.Wp 10 (Beta)
3.Wp 10 kararlı sürümü gelene kadar araya Gdr2 sıkıştıracaklar

Ahanda buraya yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim şahsi fikrim ;
1.Denim
2.Wp 10 (Beta)
3.Wp 10 kararlı sürümü gelene kadar araya Gdr2 sıkıştıracaklar

Ahanda buraya yazıyorum.

Benim sıralamam :
A) Denim
B) Gdr2
C) Wp 10 beta

Bende yazayım tam olsun:kop2::kop2:

zbahadir

Üye
byibo

byibo

Üye
arkadaşlar yeni bir sürüm numarası yayınlamış ama bunun gdr2 mi yoksa windows10 önizlemeye geçiş için bir güncelleme olup olmadığı bilinmiyor

zbahadir

Üye
arkadaşlar yeni bir sürüm numarası yayınlamış ama bunun gdr2 mi yoksa windows10 önizlemeye geçiş için bir güncelleme olup olmadığı bilinmiyor

Windows 10 TP for Phone sürüm numarası olduğunu yazıyorlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben söylentinin hala boş olduğunu düşünmüyorum ama söz konusu MS olunca her şey beklenir. Söylentiler boş yere çıkmaz vardır arkasında bir şeyler.

Resmi ağızlardan açıklama gelmeden hiçbir söylentiye inanmıyorum. O yüzden ayın 4. diye beklentide değilim. Sadece tanıtımda ki 2/16 tarihi bir umut yani. Malum telefon tanıtırken Microsoft saat üzerinden ipucu veriyordu isimlendirme konusunda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
En geç 16 Şubat'ta verilecektir. Gönlünüzü ferah tutun.

Bir de bu hafta ile önümüzdeki haftadan umudunuzu kesmeyin, sürpriz gelebilir ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı

zbahadir

Üye
Windows 10 TP build 12 saat önce oluşturulmuş söylentilere göre. Bir hareketlilik var ama bunun Window 10 için olup olmadığı konusunda bilgi yok. Yarın akşama doğru belli olur :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yapı numarası 8.10 dan (üvey evlat 620 den baktım) 8.15 e zıplamış. Bayağı bir değişiklik bizi bekliyor o zaman:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yapı numarası 8.10 dan (üvey evlat 620 den baktım) 8.15 e zıplamış. Bayağı bir değişiklik bizi bekliyor o zaman:)

4 Şubat için sinerji yaratan Maxicep WP'liler :kıskıs:

Hadi bakalım yarın akşam için güçlerimizi birleştirelim :kop2:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, YasirTaHazal, kaygisiz43 ve 10 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Ben hala gelebileceğini düşünüyorum bir ihtimal.

Adamlar neden bilinmeyen bir kaynaktan alınan bilgiyi doğrulasın ki.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala gelebileceğini düşünüyorum bir ihtimal.

Adamlar neden bilinmeyen bir kaynaktan alınan bilgiyi doğrulasın ki.

Gabe de zaten twitinde doğrudan yalan tarih dememiş.

"4 Şubat hakkındaki söylentiler sadece söylenti" demiş.
"Gerçek değil" veya "yalan" gibi tabirler de kullanabilirdi :hmmm

Bence testler son aşamada, bir aksilik çıkmazsa (yani yetişirse) bu hafta da verebilirler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
4 Şubat için sinerji yaratan Maxicep WP'liler :kıskıs:

Hadi bakalım yarın akşam için güçlerimizi birleştirelim :kop2:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oldu olacak Voltran'ıda oluşturalım.!

:kop2: :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi