key43
Üye
Suan aldı mi peki kardeşim var mi cihazda 5.0[/QUOTE]Ayan TE="@@DiAbLo@@, post: 7509438, member: 125349"]Kardeşim xperia z bile android 5.0 alıyorz2 bana göre 6.0 hatta 7.0 bile görebilir
![]()
![]()
5 Şubat Z2 kardeşim
Suan aldı mi peki kardeşim var mi cihazda 5.0[/QUOTE]Ayan TE="@@DiAbLo@@, post: 7509438, member: 125349"]Kardeşim xperia z bile android 5.0 alıyorz2 bana göre 6.0 hatta 7.0 bile görebilir
![]()
![]()
Kardeşim ekran piyasadaki birçok telefona göre kaliteli. Burada bizim dememiz fayda etmez. Teknosa ya da bimeks gibi mağazalara gidip bu yönden kendin incelersen aradaki farkı gözle görebilirsinZ2 kullananlar memnun mu cihazdan ekranı falan nasıl
Zenfone 6 zaten mevcut piyasada satılıyor , o yüzden Zenfone 2'yi kastettim kardeşim.Zenfone 2 mi zenfone 6 mı?
O ney acep?Z2de emoji var değil mi?
Nedir bu emoji?Z2 de emoji geliyor ama internette hepsi geçerli olmuyor. Sen yinede indirirsin alırsan.
Klavyede gülücük sembollü yere tıklaNedir bu emoji?

Hee tamamKlavyede gülücük sembollü yere tıkla![]()
Smile desenize yahu
Hatta onu bırak türkçe sözcükler kullanalım simge diyelim
Var varKlavyede emoji var mi yani
Hee tamamSmile desenize yahu
Hatta onu bırak türkçe sözcükler kullanalım simge diyelim
![]()

Ne gibi dertler varG3 32gb 3GB ram olanı alabilirsin. Z2 de kronik dertlere dikkat et!
Lens kayması,kulaklık girişinden su geçirme, hoparlör su alanlar var!, kasa açıklığı vb vb... benim bildiklerim bu kadar. Dikkatli olmalısın!Ne gibi dertler var
Diğer cihazların kronik sorunu yok mu? Geçin bunları. 3gb ram bile kurtarmaz G3'ü, S801 ve 2k ekran hata.Lens kayması,kulaklık girişinden su geçirme, hoparlör su alanlar var!, kasa açıklığı vb vb... benim bildiklerim bu kadar. Dikkatli olmalısın!
Benim telefon 14W34 modeli mesela. Kamera sorunu çıktı 2. ayda yolladım servise 1 hafta içinde geldi yapmışlar hiç bir ücret de ödemedim. Alırken dikkat et böyle şeylere kontrol et.Ne gibi dertler var